Aşılamada özel mi daha iyi devlet mi? Hangisinde tuttu??

Birumutiste

Herşey güzel olacak. 🌸
Kayıtlı Üye
27 Mart 2020
479
465
53
27
Merhaba hanımlar polikistik over hastasıyım ilk aşılamamı devlette yaptım tutmadı. İkinci aşılamamı özelde yapıcam hayırlısıyla. Sizin aşılamanız tuttu mu lütfen yardım??

Merhaba hanımlar polikistik over hastasıyım ilk aşılamamı devlette yaptım tutmadı. İkinci aşılamamı özelde yapıcam hayırlısıyla. Sizin aşılamanız tuttu mu lütfen yardım??
Özelde de devlettede tutmadi benim. Daha dogrusu devlette ki kimyasal oldu. Aşılama icin özel veya devlet farkettiğini dusunmuyorum çaba gerektiren bir yöntem değil çünku. Yapılan işlem basit ve aynidir

Merhaba bence tamamen şans kader yani devlet veya özel farketmiyor işlem için ama verilen ilaç ve dozunda Dr önemli diye düşünüyorum

Özelde de devlettede tutmadi benim. Daha dogrusu devlette ki kimyasal oldu. Aşılama icin özel veya devlet farkettiğini dusunmuyorum çaba gerektiren bir yöntem değil çünku. Yapılan işlem basit ve aynidir
Bana devlette 20. Saatte aşılama yapıldı özel ise 36. Saatte yaparım diyo

Merhaba bence tamamen şans kader yani devlet veya özel farketmiyor işlem için ama verilen ilaç ve dozunda Dr önemli diye düşünüyorum
İnşallah faydasını görürüm ilk aşılamamı devlette yaptım ama içime hiç sinmedi. O yüzden sorma gereği duydum bende

Bana devlette 20. Saatte aşılama yapıldı özel ise 36. Saatte yaparım diyo
Bana iki tarafta 36.saatte yapti. Devlet özel olarak nitelendirme de doktor farki diyelim. Devlet hastanelerinin ozellikle oyle bi politikasi oldugunu düşünmüyorum doktorla alakali bir durum demekki canım. Sormadın mi sebebini usg ile baktimi belki yumurtan catlamisti o yüzden yapti yada 20.saate catlayacagini öngörmüş olamaz mi sorabilseydin keske

Canım şöyle söylyym Aralık ayında aşılama yaptım ve o zaman aşılama bölümünün bi kaç aylık kapanacağı zamanmış. Bende 13. günü gitmiştim. Dedim ki kontrol edin yok dedi bakmayız bu bölüm kapandı dedi. asistandı kendisi. Bende zar zor ikna ettim baktı ve dediki 1 tane yumurtan oluşmuş çatlatma iğnesi yap yarın gel diye. Ya o kadr bilgisiz konuştuki gideceğim saati bile söylemedi. Nedenini sormama fırsat yoktu ki asistan sonuçta anca havalansın.

İnşallah faydasını görürüm ilk aşılamamı devlette yaptım ama içime hiç sinmedi. O yüzden sorma gereği duydum bende
Anladım ilk olması insanın deneyimsizliğine denk geliyor bundan sonrasında araştırarak devam ediyorsun bi kere dilin yanıyor çünkü bu süreçte bende aynı şeyi yaşadım çünkü sonraki aşamalarda daha temkinli yaklasiyorsun Dr arama vs.Dr her işlemde önemli bilgisi,ilgisi en önemlisi özeller kafanı rahatlatma konusunda daha iyi tabi, devlettekilere bir şey sormak çok zor

Evet çok doğru söyledin öyle işte benim ki. İnşallah olurda artık zorlanmam bende 3 sene oldu yok malesef

Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Devletteki doktorm proftu. Bir tedavim bayram tatili ile merkezin tadilatına denk geleceği icin benle detayli konuşup anlatmislardi bir sonraki aya ertelemistik. Özelde olsa devlette olsa işini layigiyla yapanlarla karsilastirsin inşallah rabbim

Çok doğru canım amin inşallah umarım bende hamşle kalırımda daha fazla beklemem.

İQUOTE="Selinby61, post: 67239562, member: 937390"]
Her zaman dualarimdadir dileyen herkese sağlıkla nasip olsun insallah
[/QUOTE]
Benimde öyle Amin inşallah isteyen dileyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın Allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…