- 27 Mart 2020
- 479
- 465
- 53
- 27
- Konu Sahibi Birumutiste
-
Özelde de devlettede tutmadi benim. Daha dogrusu devlette ki kimyasal oldu. Aşılama icin özel veya devlet farkettiğini dusunmuyorum çaba gerektiren bir yöntem değil çünku. Yapılan işlem basit ve aynidirMerhaba hanımlar polikistik over hastasıyım ilk aşılamamı devlette yaptım tutmadı. İkinci aşılamamı özelde yapıcam hayırlısıyla. Sizin aşılamanız tuttu mu lütfen yardım??
Merhaba bence tamamen şans kader yani devlet veya özel farketmiyor işlem için ama verilen ilaç ve dozunda Dr önemli diye düşünüyorumMerhaba hanımlar polikistik over hastasıyım ilk aşılamamı devlette yaptım tutmadı. İkinci aşılamamı özelde yapıcam hayırlısıyla. Sizin aşılamanız tuttu mu lütfen yardım??
Bana devlette 20. Saatte aşılama yapıldı özel ise 36. Saatte yaparım diyoÖzelde de devlettede tutmadi benim. Daha dogrusu devlette ki kimyasal oldu. Aşılama icin özel veya devlet farkettiğini dusunmuyorum çaba gerektiren bir yöntem değil çünku. Yapılan işlem basit ve aynidir
İnşallah faydasını görürüm ilk aşılamamı devlette yaptım ama içime hiç sinmedi. O yüzden sorma gereği duydum bendeMerhaba bence tamamen şans kader yani devlet veya özel farketmiyor işlem için ama verilen ilaç ve dozunda Dr önemli diye düşünüyorum
Bana iki tarafta 36.saatte yapti. Devlet özel olarak nitelendirme de doktor farki diyelim. Devlet hastanelerinin ozellikle oyle bi politikasi oldugunu düşünmüyorum doktorla alakali bir durum demekki canım. Sormadın mi sebebini usg ile baktimi belki yumurtan catlamisti o yüzden yapti yada 20.saate catlayacagini öngörmüş olamaz mi sorabilseydin keskeBana devlette 20. Saatte aşılama yapıldı özel ise 36. Saatte yaparım diyo
Canım şöyle söylyym Aralık ayında aşılama yaptım ve o zaman aşılama bölümünün bi kaç aylık kapanacağı zamanmış. Bende 13. günü gitmiştim. Dedim ki kontrol edin yok dedi bakmayız bu bölüm kapandı dedi. asistandı kendisi. Bende zar zor ikna ettim baktı ve dediki 1 tane yumurtan oluşmuş çatlatma iğnesi yap yarın gel diye. Ya o kadr bilgisiz konuştuki gideceğim saati bile söylemedi. Nedenini sormama fırsat yoktu ki asistan sonuçta anca havalansın.Bana iki tarafta 36.saatte yapti. Devlet özel olarak nitelendirme de doktor farki diyelim. Devlet hastanelerinin osellikle otle bi politikasi oldugunu düşünmüyorum doktorla alakali bir durum demekki canım. Sormadın mi sebebini usg ile vaktimi belki yumurtan catlamisti o yüzden yapti yada 20.saate catkayacagini öngörmüş olamaz mi sorabilseydin keske
Önemli olan doktormuş demek teşekkür ederim benimle asistan ilgilendi.İlk aşılama devlette yaptırdım ikizlerim oldu. Doktor önemli bu konuda özel devlet farketmiyor
Anladım ilk olması insanın deneyimsizliğine denk geliyor bundan sonrasında araştırarak devam ediyorsun bi kere dilin yanıyor çünkü bu süreçte bende aynı şeyi yaşadım çünkü sonraki aşamalarda daha temkinli yaklasiyorsun Dr arama vs.Dr her işlemde önemli bilgisi,ilgisi en önemlisiİnşallah faydasını görürüm ilk aşılamamı devlette yaptım ama içime hiç sinmedi. O yüzden sorma gereği duydum bende
Evet çok doğru söyledin öyle işte benim ki. İnşallah olurda artık zorlanmam bende 3 sene oldu yok malesefAnladım ilk olması insanın deneyimsizliğine denk geliyor bundan sonrasında araştırarak devam ediyorsun bi kere dilin yanıyor çünkü bu süreçte bende aynı şeyi yaşadım çünkü sonraki aşamalarda daha temkinli yaklasiyorsun Dr arama vs.Dr her işlemde önemli bilgisi,ilgisi en önemlisiözeller kafanı rahatlatma konusunda daha iyi tabi, devlettekilere bir şey sormak çok zor
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Devletteki doktorm proftu. Bir tedavim bayram tatili ile merkezin tadilatına denk geleceği icin benle detayli konuşup anlatmislardi bir sonraki aya ertelemistik. Özelde olsa devlette olsa işini layigiyla yapanlarla karsilastirsin inşallah rabbimCanım şöyle söylyym Aralık ayında aşılama yaptım ve o zaman aşılama bölümünün bi kaç aylık kapanacağı zamanmış. Bende 13. günü gitmiştim. Dedim ki kontrol edin yok dedi bakmayız bu bölüm kapandı dedi. asistandı kendisi. Bende zar zor ikna ettim baktı ve dediki 1 tane yumurtan oluşmuş çatlatma iğnesi yap yarın gel diye. Ya o kadr bilgisiz konuştuki gideceğim saati bile söylemedi. Nedenini sormama fırsat yoktu ki asistan sonuçta anca havalansın.
Çok doğru canım amin inşallah umarım bende hamşle kalırımda daha fazla beklemem.Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Devletteki doktorm proftu. Bir tedavim bayram tatili ile merkezin tadilatına denk geleceği icin benle detayli konuşup anlatmislardi bir sonraki aya ertelemistik. Özelde olsa devlette olsa işini layigiyla yapanlarla karsilastirsin inşallah rabbim
Her zaman dualarimdadir dileyen herkese sağlıkla nasip olsun insallahÇok doğru canım amin inşallah umarım bende hamşle kalırımda daha fazla beklemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?