• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılamada progestan kullanırken lekelenme

gastronott

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
21
Puanlar
8
Arkadaşlar merhaba, aşılama tedavisi sonrası 13. Gündeyim ve günde 1 Progestan fitil kullanıyorum. Hafif lekelenme başladı. Bu fitili kullanırken regli olunmuyordu diye biliyorum.
Benzer bir durum yaşayan oldu mu?

Arkadaşlar merhaba, aşılama tedavisi sonrası 13. Gündeyim ve günde 1 Progestan fitil kullanıyorum. Hafif lekelenme başladı. Bu fitili kullanırken regli olunmuyordu diye biliyorum.
Benzer bir durum yaşayan oldu mu?
Fitil kullanılırken mi adet olunmuyor

Benimki doktor işlemin çok gzuel geçtiğini rahim içine girerken hiç zorlanmadigini direk olduğunu söyledi bende hiç acı çekmedim hissetmedim yani acaba benim o yüzden mi kanamam olmadı

Benimki doktor işlemin çok gzuel geçtiğini rahim içine girerken hiç zorlanmadigini direk olduğunu söyledi bende hiç acı çekmedim hissetmedim yani acaba benim o yüzden mi kanamam olmadı
İşlem sırasında uyanık değil miydiniz? Benimde zorlanma ve acı olmadı bence bundan kaynaklı değil. Rahimle ilgili yapılan her işlemden sonra lekelenme oluyor. Rahim filminden sonra da olmuştu

Uyaniktim.benimde rahim filminden sonra kanamam oldu ama o normaldi yani gerçi doktor aşılamamin çok gzuel gectigini söyledi

Uyaniktim.benimde rahim filminden sonra kanamam oldu ama o normaldi yani gerçi doktor aşılamamin çok gzuel gectigini söyledi
O zaman takılmayın ne güzel kanama olmamış. Herkeste farklı seyrediyor olabilir süreç. Yeni mi oldunuz aşılamayı

Back
X