Aşılama Asilamada rahim inceligi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

nutellask

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2020
75
22
88
33
Merhaba kizlar. Asilama tedavisi icin adetin besinci gunu bes gun boyunca klomen kullandim. Adetin 12. Gunu yani dun kontrole gittim sadece 1 yumurta olusmus 20 mm buyuklugunde ve rahim duvari 2.2 mm . Buna ragmen pazartesi asilama yapilacak. Doktor rahim kalinligi ile ilgili hicbisey soylemedi. Tecrubesu olanlar bakabilir mi sizce de bir terslik yok mu

Merhaba kizlar. Asilama tedavisi icin adetin besinci gunu bes gun boyunca klomen kullandim. Adetin 12. Gunu yani dun kontrole gittim sadece 1 yumurta olusmus 20 mm buyuklugunde ve rahim duvari 2.2 mm . Buna ragmen pazartesi asilama yapilacak. Doktor rahim kalinligi ile ilgili hicbisey soylemedi. Tecrubesu olanlar bakabilir mi si
merhaba canım benim rahim duvarım ne yazıkki 6 mm hiç geçmedi..o yüzden tüp bebek transferlerim negatif sonuclandı.hangi şehirdesin biklmiyorum ama mutlaka ve mutlaka iyice arastır ve sana durumunu izah eden tecrübeli bir dr bul..ben yıllardır ugrasıyorum

merhaba canım benim rahim duvarım ne yazıkki 6 mm hiç geçmedi..o yüzden tüp bebek transferlerim negatif sonuclandı.hangi şehirdesin biklmiyorum ama mutlaka ve mutlaka iyice arastır ve sana durumunu izah eden tecrübeli bir dr bul..ben yıllardır ugrasıyorum
canım sana rahim kalınlaştıran ilaçlar vermediler mi hiç

canım sana rahim kalınlaştıran ilaçlar vermediler estrofem climara ford kulladım..fakat kalınlaşmıyor.histeroskopi yapıldı 7mm oldu fakat transfer negatif sonuclandı..şimdi tekrar yumurta toplattım fakat endometrium kalınlaşmıyor..başka çareler arıyorum şimdi..alternatıf secenekler denemeye basladım

Merhaba kizlar. Asilama tedavisi icin adetin besinci gunu bes gun boyunca klomen kullandim. Adetin 12. Gunu yani dun kontrole gittim sadece 1 yumurta olusmus 20 mm buyuklugunde ve rahim duvari 2.2 mm . Buna ragmen pazartesi asilama yapilacak. Doktor rahim kalinligi ile ilgili hicbisey soylemedi. Tecrubesu olanlar bakabilir mi sizce de bir terslik yok mu
Merhaba, ben de aşılama sürecindeyim adetin 3. gününden itibaren 5 gün klomen kullandım 13. Gün kontrolde en büyük yumurtalar sağda 16mm soldaysa 10 mm rahim kalınlığım 3.2 gibi bişeydi doktor rahim kalınlığının en az 7 mm olması gerekiyo onu takip edeceğiz dedi. Ama zaten yumurtalar iyice gelişip çatlamak üzereyken tam kalınlaşır bekleyelim dedi. Perşembe tekrar bakacak.

Back
X