• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılamadan hemen sonra idrar yolu enfeksiyonu

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

woswosss

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2019
239
85
13
Hanımlar merhaba. Cumartesi günü aşılamam oldu ve dün yoğun bir idrar yolu enfeksiyonu ile acile gittim. Doktor gebeymiş gibi davranacağız dedi. Önce paracerol adında serum sonra diğer içinde tuz olan serumlardan verildi. Eve dönüşte de enfexia ve parol verdi. Aşılamamı yapan doktorum bir sorun olmaz dedi ama içim hiç rahat değil ne yazıkki☹ Aşılamamı etkiler mi çok çok üzüldüm bu durumu yaşayan var mı?

Gebe iken iye cok gecirdim. Gebelige uygun ilaclarla tedavi oldum. Sorun olacagini sanmam
İnşallah ya teşekkür ederim. Sizdede çok geçmiş olsun o zamanlar için. Çok korktum ama dediğiniz gibi etkilemez inşallah. Hamile gibi düşünüp ilaç vereceğim dedi acil doktoru kendi doktorum da merak etme dedi ama insanoğlu işte korkuyor ☹️

İnşallah ya teşekkür ederim. Sizdede çok geçmiş olsun o zamanlar için. Çok korktum ama dediğiniz gibi etkilemez inşallah. Hamile gibi düşünüp ilaç vereceğim dedi acil doktoru kendi doktorum da merak etme dedi ama insanoğlu işte korkuyor ☹

Merhaba canim bisey soracaktim asilamaniz tuttu mu diye merak ettim bende asilama oldum beklemedeyim şuan .ama idrarimdan koku geliyor yanmada var aşırı korkuyorum enfeksiyon olup asilamam tutmazsa die

Merhaba canim bisey soracaktim asilamaniz tuttu mu diye merak ettim bende asilama oldum beklemedeyim şuan .ama idrarimdan koku geliyor yanmada var aşırı korkuyorum enfeksiyon olup asilamam tutmazsa die
Merhaba, evet aşılamam tuttu ama ben regl oldum aşılamanın 13. Günü. Meğer üstüne görmüşüm ama düşükle sonuçlandı.

İdrarda yanma kan gibi durum varsa enfeksiyondur mutlaka doktoruna danış. Seni gebe olarak varsayıyorlar ve ona göre ilaç veriyorlar hiçbir şey olmuyor merak etme tutacağı varsa tutuyor.

Merhaba, evet aşılamam tuttu ama ben regl oldum aşılamanın 13. Günü. Meğer üstüne görmüşüm ama düşükle sonuçlandı.

İdrarda yanma kan gibi durum varsa enfeksiyondur mutlaka doktoruna danış. Seni gebe olarak varsayıyorlar ve ona göre ilaç veriyorlar hiçbir şey olmuyor merak etme tutacağı varsa tutuyor.

Acaba seninki kimyasal gebelik miydi.kan degerine bakildi mı? Bakildiysa kac cikti
Bugun benimde 9.günüm sol taraf kasik bel agrim var.

Acaba seninki kimyasal gebelik miydi.kan degerine bakildi mı? Bakildiysa kac cikti
Bugun benimde 9.günüm sol taraf kasik bel agrim var.
Yok tam 6 haftalıkken düşük yaptım keseyi de görmüştük kalp atışı için gidecektik ama nasip olmadı ne yazıkki 😣
Ağrılardan korkulacak birşey yok benimde oluyordu ve benim sarı akıntı da olmuştu ayrıca. Kendini dinleme dinledikçe insan stres yapıyor olacağı varsa da olmuyor o yüzden sadece sinir stresten uzak durmaya çalış, yorulma, sürekli uzan, ev işi kesinlikle yapma. Allah izin verirse olacaktır içini ferah tut 🤲🤲

Yok tam 6 haftalıkken düşük yaptım keseyi de görmüştük kalp atışı için gidecektik ama nasip olmadı ne yazıkki 😣
Ağrılardan korkulacak birşey yok benimde oluyordu ve benim sarı akıntı da olmuştu ayrıca. Kendini dinleme dinledikçe insan stres yapıyor olacağı varsa da olmuyor o yüzden sadece sinir stresten uzak durmaya çalış, yorulma, sürekli uzan, ev işi kesinlikle yapma. Allah izin verirse olacaktır içini ferah tut 🤲🤲

Yok cnm is yapmiyorum yatiyorum yemek yapiyorum sadece.yanmamda biraz gecti gibi.adet olacakmisim gibi agri var kasigimda cumartesi gunu adet günüm. Allahim kucagimizi bos birakmasin insallah🤲🏻🤲

Yok cnm is yapmiyorum yatiyorum yemek yapiyorum sadece.yanmamda biraz gecti gibi.adet olacakmisim gibi agri var kasigimda cumartesi gunu adet günüm. Allahim kucagimizi bos birakmasin insallah🤲🏻🤲
Nasılsın canım pozitifi görmüşsündür umarım?

Malesef canim yine hayal kırıklığı oldu:KK43::KK43::KK43:tutmadi. Test yapmadan adet oldu:olamaz:
Canım sana umut vermek istemiyorum ama kan testi yapmanı tavsiye ederim. Bende 13. Gün adet oldum ama hamile kalmışım üstüne görme yaşamışım yani. Sakın test yapmadan ilaç falan kullanma

Back
X