Aşılama Aşılamadan hemen sonra yaşadığınız belirtiler ve sonuçç

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

meress

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2021
361
109
23
28
Kızlar 2 gğn önce aşılama yaptırdım progestan fitil ve duphaston kullanıyorum dünden beri göğüs ağrım var aşılamadan hemen sonra da kasık bel ağrısı böle şeyler yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmı

Belirtiler için henüz çok erken ilaçların iğnenin etkisinden dolayı oluyor bu belirtiler

Evet çok erken genelde bu kadar erken belirti yaşayanlar adet oluyo okuduklarıma göre
Herkesin bünyesi farklıdır başkalarına göre kıyaslamayın kendinizi sürecinizin keyfini çıkarın ve belirtilere takılmayın büyük tavsiyemdir bu. Hayırlısı olsun

Aşılama oldum test yapmama birkaç gün kaldı bugün deli gbi kasıklarım ağrıyor adet mi oluyorum

Aşılama oldum test yapmama birkaç gün kaldı bugün deli gbi kasıklarım ağrıyor adet mi oluyorum
Benimde adet sancım vardı geçti bugün daha iyiyim arada gelip gidiyo belki yerleşiyo diyedir belki ilaçlardan dır belki hayalidir inş hayırlısı olur hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…