Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belirtiler için henüz çok erken ilaçların iğnenin etkisinden dolayı oluyor bu belirtilerKızlar 2 gğn önce aşılama yaptırdım progestan fitil ve duphaston kullanıyorum dünden beri göğüs ağrım var aşılamadan hemen sonra da kasık bel ağrısı böle şeyler yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmı
Evet çok erken genelde bu kadar erken belirti yaşayanlar adet oluyo okuduklarıma göreBelirtiler için henüz çok erken ilaçların iğnenin etkisinden dolayı oluyor bu belirtiler
Herkesin bünyesi farklıdır başkalarına göre kıyaslamayın kendinizi sürecinizin keyfini çıkarın ve belirtilere takılmayın büyük tavsiyemdir bu. Hayırlısı olsunEvet çok erken genelde bu kadar erken belirti yaşayanlar adet oluyo okuduklarıma göre![]()
Teşekkür ederim sizde mi aşılama yaptırdınızHerkesin bünyesi farklıdır başkalarına göre kıyaslamayın kendinizi sürecinizin keyfini çıkarın ve belirtilere takılmayın büyük tavsiyemdir bu. Hayırlısı olsun![]()
Yaptırmıştım mikroçipli 2 defa ama tutmadı benim malesef tüp bebekle oldu sonrasındaTeşekkür ederim sizde mi aşılama yaptırdınız
Bende çipli yaptırdım hayırlısı allahım kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhhjYaptırmıştım mikroçipli 2 defa ama tutmadı benim malesef tüp bebekle oldu sonrasında
Amin inşallah sizede pozitif sonuçlar dilerimBende çipli yaptırdım hayırlısı allahım kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhhj![]()
İnşallah teşekkür ederiimAmin inşallah sizede pozitif sonuçlar dilerim![]()
alakası yok ben erken belirti yaşadım ve pozitifi sonuç aldımEvet çok erken genelde bu kadar erken belirti yaşayanlar adet oluyo okuduklarıma göre![]()
Yaaa çok sevindim neydi erken belirtiniz morel oldunuzalakası yok ben erken belirti yaşadım ve pozitifi sonuç aldım
göğüs hassasiyet karın şişliği halsizlik sık idrara çıkmaYaaa çok sevindim neydi erken belirtiniz morel oldunuz
Hayırlısı bakalım 10 günüm var inşallah güzel sonuç alırım benle bir isteyen herkes inşallahgöğüs hassasiyet karın şişliği halsizlik sık idrara çıkma
inş cnmHayırlısı bakalım 10 günüm var inşallah güzel sonuç alırım benle bir isteyen herkes inşallah
Benimde adet sancım vardı geçti bugün daha iyiyim arada gelip gidiyo belki yerleşiyo diyedir belki ilaçlardan dır belki hayalidirAşılama oldum test yapmama birkaç gün kaldı bugün deli gbi kasıklarım ağrıyor adet mi oluyorum![]()