Aşılama Aşılamadan kaç gün sonra hamile olduğunuzu öğrendiniz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

CARMENNN

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
1.225
50
358
Adana
aşılama yaptırıp hamile kalan arkadaslar,işlemden kaç gün sonra hamile olduğunuzu öğrendiniz??
dr.lar 14 gün desede 8-10 günde öğrenenler olduğunu duymuştum...

aşılama yaptırdım 2 kez gebelik oluşmadı bende ama aşılamadan 15. gün sonra kan testiyle belli oluyor inş hamlesindir cnm

arzucum benim dün 11.günümdü,inanılmaz bir karın kasık ağrısı başladı,regl olacakmışım gibi,dün kanda hcg baktırdım 14,66 çıktı,göğüs uçlarımda hassasiyet var,karın ağrım devam edio

aşılama yaptırıp hamile kalan arkadaslar,işlemden kaç gün sonra hamile olduğunuzu öğrendiniz??
dr.lar 14 gün desede 8-10 günde öğrenenler olduğunu duymuştum...

Ben ekimde 1.aşılamamda hamile kaldım.Dr. 14. gün baktırmamı söylemişti ama ben de 9. günde düşük de olsa çıkar diye düşünüyordum.9.gün bhcg baktırdım ama negatifti.Sonra 14.günü beklemeden 12.günde baktırdım yine negatifti.Adet 1 hafta gecikince umudum olmasa da dr. un söylemesiyle tekrar baktırdım ve inanılmaz ama sonuç hamileydim.Yani 20.günde baktırmış oldum ve pozitif sonucu gördüm.Şuan 2,5 aylık hamileyim..Aşılamadan birkaç gün sonra döllenme olmuş büyük ihtimal ve bu nedenle testte 12.gün de bile çıkmamış yada 12.gün test yanlış bakılmış..

bebek_bebek
Allah kucağına almayıda nasip etsin
ne kadar şanslısın
bende mikroenjeksiyonu arıyorum kk da bilgin var mı acaba??
çok sevinirim yardımcı olursan...

bebek_bebek
Allah kucağına almayıda nasip etsin
ne kadar şanslısın
bende mikroenjeksiyonu arıyorum kk da bilgin var mı acaba??
çok sevinirim yardımcı olursan...

Teşekkür ederim Kurdelam darısı bütün isteyenlerin başına inşallah..
mikroenjeksiyonu arıyorum demişsin ama anlayamadım canım..açıklarsan seve seve yardımcı olurum

Teşekkür ederim Kurdelam darısı bütün isteyenlerin başına inşallah..
mikroenjeksiyonu arıyorum demişsin ama anlayamadım canım..açıklarsan seve seve yardımcı olurum

cnm bu yumurtanın içine bir tane sperm yollanıyor ya!zorla dölleniyor yumurta..
onun adını mikroenjeksiyon diye biliyordum
fakat sana bu soruyu sorduktan sonra baktım ki mikroenjeksiyon tüp bebek oluyor muş..
araştıracam bi karışıklık oldu cnm
neyin ne olduğunu unutmuşum haberim yok
teşekkür ederim cevabın için...

canım mikroenjeksyon tüp bebek evet ama bildiğim kadarıyla çok sağlıklı değil.bir gazetede okumuştum.bu mikroenjeksyonu ilk yapan doktorun itirafıydı .mikroenjeksyonla olan çocuklarda da kısırlık babadan oğula geçiyormuş.googgle da "MİKROENJEKSYON ZAMAN GAZETESİ " yazınca açıklamada çıkıyor.inş. gerek kalmadan bebişlerimiz olur

meraba ben araniza yeni katildim ben asilama yaptirdim bugun 5 gunum hami olan varsa ilk belirtilerin nezaman oldunu yararmisiniz lutfeeeen

kızlar bizimde çocuğumuz olmadı daha, eşim aşılama yaptıralım diyor. o işlemi ve maliyeti anlatabilirmibiniz benim hiç bir bilgim yokta

aşılamanın 15. günü kan testim 195 çıktı.. ertesi günde 387..
ama malesefki bebeğimi 11. haftada kalbi duruduğu için kaybettim

kızlar bizimde çocuğumuz olmadı daha, eşim aşılama yaptıralım diyor. o işlemi ve maliyeti anlatabilirmibiniz benim hiç bir bilgim yokta

canım aşılama öncesi hsg çektirmen lazım.. eşinde sperm testi yaptırmalı...
eğer tüplerin tıkalıysa aşılama yapmıyorlar..
aşılamayı iğne ya da hapla yapıyorlar..
ben tıp fakültesinde yaptırdım.. toplamda sperm yıkama solüsyonu. çatlatma iğnesi ve kullandığım hap hepsi 220 lira tuttu..
ama rapor çıkartırsan daha ucuz olur..

bir de ilacı hap yerine iğne verirse daha pahalı oluyor.. yaklaşık olarak 400 civarı

aşılamamın 13.günü idrar testi yaptım silik 2. çizgi çıktı, aynı gün kan testi değerim 200lerdeydi. şimdi 22 haftalık hamileyim. Allah isteyen herkese çok bekletmeden nasip etsin inşallah..

hayırlı uğurlu olsun arkadaşımsağsalim kucağına almayı nasip etsin RABBİM!!

benimde bugün 17.günüm,dün idrardan yaptım kendim ikinci çizgi silik çıktı,yarın dktora gidicem.herkes hamilesin diyor ama inanamıyorumm..sence?3.aşılamamdı benim,diğerleri olmamıştı bundada hiç ümidim yoktu doğrusu..

teşekkür ederim, amin inşallah. benim de 3. aşılamamda tuttu. o kadar çok tek çizgi gördüm ki ben de inanamadım 2.çizgi çıkınca. belki 50 kere baktım yanlış mı görüyorum diye. hemen o gün kan testi yaptırmıştım ben. sen de hamilesin işte, ne güzelll.. sonradan 2-3 kere daha denemiştim ben idrar testini hepsinde silik çıktı.

arkadaşlar merhaba ben de ilk kez aşılama yaptıranlardanım ve çok korkuyorum.. bugün 3. günüm, kasık ve bel ağrım çok. annem dahil kimse aşılama yaptırdığımı bilmiyor ve benim içimde hiç umut yok. doktorum çok ümitli ama ben niye böyleyim anlamadım.. ne olur bana da destek verin biraz gerçekten ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…