Aşılama AŞILAMADAN NE KADAR SONRA SONUCU ÖĞRENDİNİZ

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sonuç negatif bugün regli oldum .2.kere deneyip denenmeme konusunda kararsızım süreç ruhsal olarak yıprattı beni (
canım 2.denemen mı olucak.zor olacak ama denemelısın. benm de ılk asılama. adet olursam yaptırcam. evlad ıcın guclu olmak zorundayız

canım 2.denemen mı olucak.zor olacak ama denemelısın. benm de ılk asılama. adet olursam yaptırcam. evlad ıcın guclu olmak zorundayız
Evet 1. Aşılanaydı .ben bu süreçte farklı bir durumdayım biraz yanlız kaldım sanırım bu yüzden

yalnız derken canım:-)
Sevgili eşim aşılamadan sonra Ne bir heyecan belirtisi ne bir merak Ne bir soru baktım ki ben tek başıma heyecan ve stres yapıyorum ,bu durumda insan 2.kere bu kadar ilaç hormon ve stresi alırken bi kere daha düşünüyor zaten en yakın arkadaşım dışında kimse bilmiyor ,bu süreçte destek şartmış oda olmayınca

Sevgili eşim aşılamadan sonra Ne bir heyecan belirtisi ne bir merak Ne bir soru baktım ki ben tek başıma heyecan ve stres yapıyorum ,bu durumda insan 2.kere bu kadar ilaç hormon ve stresi alırken bi kere daha düşünüyor zaten en yakın arkadaşım dışında kimse bilmiyor ,bu süreçte destek şartmış oda olmayınca
canım o da afallamış olabılır. şuan esının kısılıgını bılmıyorum ama belkı evlednıgınde bebek beklentısı vardı. olmayınca afalladı cevresındekı arakdaslarının da cocukları varsa yada nezaman baba oluosun gıbı sorularla karsılasılıyorsa belkı ondan kotu hıssetmıs olabılır kendını. ama yaptıgı yanlış. bu surecte destek vermelı.sonucta tek basnına senın cocugun olmucak ortak bı durum :(

canım o da afallamış olabılır. şuan esının kısılıgını bılmıyorum ama belkı evlednıgınde bebek beklentısı vardı. olmayınca afalladı cevresındekı arakdaslarının da cocukları varsa yada nezaman baba oluosun gıbı sorularla karsılasılıyorsa belkı ondan kotu hıssetmıs olabılır kendını. ama yaptıgı yanlış. bu surecte destek vermelı.sonucta tek basnına senın cocugun olmucak ortak bı durum :KK43:
Şu çevre merakı zaten sinir bir durum nişa olur düğünü sorarlar evlenirsin çocuk sorarlar ,düşünmüyoruz diyip kestiriyorum yoksa sorular bitmiyor.seni sormadım kendi derdimden ,inşallah güzel sonuçlanmıştır senin))

Şu çevre merakı zaten sinir bir durum nişa olur düğünü sorarlar evlenirsin çocuk sorarlar ,düşünmüyoruz diyip kestiriyorum yoksa sorular bitmiyor.seni sormadım kendi derdimden ,inşallah güzel sonuçlanmıştır senin))
işte mahalle baskısından ınsan bıkıo. onun cocugu boyle suunun cocugu soyle... canım bana gelınce ben beklıorum 11.gunum daha adet belırıtısı var beklıyorm bakalım

Selamm kızlar bende menogon iğnesi kullandım femara kullanıyorum şuanda cuma günü kontrolüm var büyük ihtimalle aşılama yaptırırım.

Nasıl yaptırdınız ?ne kadar sürüyor? Tutma oranı kaç kızlar 11.aydan beri deniyorum inşallah hayırlısıyla bu ay olur
Hayırlı geceler cnm. Rabbim bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş. Aşılamaylamı bebişine sahip oldun? :anneadayı:

Back
X