Aşılama Asilamadan ne zaman sonra kan veya test verdiniz?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Tasknftma

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2021
90
41
3
25
Kızlar bana 9 gün önce aşılama yapıldı catlatma ignesinden sayarsak 11 gün oluyor ilk 3 ve 6.Güne kadar kasik ağrım karında şişlik oldu 6.gününde daha şiddetli kasik ağrısi oldu bi anda geldi ve yerinden kaldırdı 3 5 dakka kadar sürdü iki gündür de göğüs uçlarım ağrıyor sizler kaç gün sonra kan verip test yaptınız beta değeriniz kaçtı? Sonuçlarınızı yazarmisiniz rica etsem bende 13.günü gidip kan vermeyi dusunuorm

14. Gün kan verdim 13. Gün testte çıkmıştı. Aşılama olduğum günden sayıyorum

14. Gün kan verdim 13. Gün testte çıkmıştı. Aşılama olduğum günden sayıyorum
Merhaba benimde asılama olduğum günden sayarsak 11 gun oluyor bugun dayanamadım kan verdim ama sonuc 1.80 cıktı yukselır mı acaba yoksa negatif midir🥺

Evet biliyorum düşük deger ama test gunume 5 gun var yükselır mı boyle olan varmı aranızda
Ben de sekizinci günün sabahi kan verdim 1.44 çıktı şuan bekliyorum reglimi normalde 14 ünde gel demişti doktor ama bayram o nedenle 15 i regli günümü bekleyeceğim nasip

Ben de sekizinci günün sabahi kan verdim 1.44 çıktı şuan bekliyorum reglimi normalde 14 ünde gel demişti doktor ama bayram o nedenle 15 i regli günümü bekleyeceğim nasip
Hakkımızda hayırlısı olur ınsallah güzel sonuclar alırız. Herhangi bı hastanede de kan verip sonucuna bakabilirsin

Back
X