Aşılama Asilamadan sonra agrilar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım istanbulda yaşamadığım için doktor konusunda yardımcı olamam sana ama evet o kist olayı doğru.çünkü bendede oldu.yumurtalardan biri geç oluşmaya başlamıştı o da atılmamış rahimden.kocaman bir kist olarak kalmış.şimdi doğum kontrol hapıyla eritmeye çalışıyorum onu.sonrada adet olup doktora gideceğim.bakalım neler olacak.

sana bişey sorcam.sen aşılamanın tutmadığını öğrendiğinde ne zaman doktora gititn kis tolup olmadığına baktırmak için.dün doktoruma sordum,adet gördüğün zaman gel dedi bana ama biliyosun başıma gelenleri,içimde şüphe var hala,yine yanlış yönlendirilmekten korkuyorum,doğru mu bilgi verdi acaba?yoksa hemen gitmem mi lazım?

alyacımmm durumuna uzuldum daha dogrusu o doktorun nasıl doktor olduna ve cogu hastayıda yalnıs yonlendırdıne uzuldum...
banada doktor asılama yapılcak dedı ama ılk olarak hsg rahım fılmı ıstedı zaten ben hazırlıklı gıtmıstım cektırmıstım onceden.hı bendne doktormu ıstedı hayrı oncekı doktoruma zorla cektırdım ve yenı doktorumla bı baslangıc yaptık bılmıyroum sonuc naısl olcak ama laınand azuman bıd oktor ve ılk olarak hsg ıstedı ve amh ıstedı hepsı ı cıkınca asılama alıcam dedı asılamada bence yapan doktora gore degısıyo o spermlerın yakındıgı yerler doktorun sana verdıgı destekleyıcı ıgneler ve haplar ve en onemlısıde zamnınd ayumurta atıldımı atılmadımı dıye baksması hepsı ılgı alaka ve sonuc yıne para para..

para olmadan bunalrı dusunen yok.yoksa erkegın spermını labartuvardan aldıktan sonra bı hemsıre bıle asılama yapabılrı.
kucuk ayrınrılar buyuk seyelrı getrıyo.ankarada olsan doktor tavsıye ederdım ama o doktoru bırak yenı baslangıc yap...
bana klomen verıp 4 ay kullan gel dıyenlermı olmadı hsg ne yapcan dıyenelrmı olmadı ,yumurtalık rezrevın dusuk zor olur cocuk dıeynmı olmadı...ama hepsı bos ve fısssssssss cıktı..sonuc ne dersen zaman ve para kaybı doktorunu ıyı secmek onemlı tabı paran gıdıyo ama dger turlude zamnın ve yıne paran gıdıyo..
ankarada devlet hastanelerınd eben hıc ılgı alaka gormedım .RABBIM KIMSEYI BEKLETMESIN ZOR BI SUREC BEND ERAPOR CIKARTMAKLA UGRASIYORUM ARANIZDA RAPOR CIKARTAN VARSA NE GEREKIYO YAZABILIRMI DOKTORUM SOLEDI AMA EKSIK BISI OLMASIN DIYE REKRAR SORMAK ISTEDIMM

Alyacım cok gecmış olsun ama bu yolda yılmak yok...yola devamm ama ı bı doktorla...en azından olmasa bıle elımızden gelenı yaptık doktorum ve ben dıyebılesın..ınsallahh son asılaman tutar ve tedavın mmutlu sonla bıterr ınsallahh 2012 ıcınde hamıle klanlardan olucaksın ıcıme bırden dogduu...
Olursa bu dedıgım yazarsın bıgun bana opuyorum kıbkk

Alyacım cok gecmış olsun ama bu yolda yılmak yok...yola devamm ama ı bı doktorla...en azından olmasa bıle elımızden gelenı yaptık doktorum ve ben dıyebılesın..ınsallahh son asılaman tutar ve tedavın mmutlu sonla bıterr ınsallahh 2012 ıcınde hamıle klanlardan olucaksın ıcıme bırden dogduu...
Olursa bu dedıgım yazarsın bıgun bana opuyorum kıbkk

cansucum çok teşekkür ederim yazdıkların için.öncelikle güzel dileklerin olur inşallah,ben de sana yazarım burdan:)
diğer yazdıklarında da haklısın.şansıma ilk gittiğim doktor,ilk aşılama ve sonu hüsran eksik tedavi yüzünden.şimdi doktor arıyorum onu da hala bulamadım,bulduklarıma nasıl güvenebilirim diye düşünüyorum bir yandan.internetten hakkında şikayet var mı diye bakıyorum olumsuz şeyler görünce bu sefer başka doktor arıyorum,bakalım bu böyle ne kadar devam etcek,ben kime karar verip gitcem bilmiyorum:(
bir de kist oluşmasından korkuyorum şu an.gittiğim doktor bunun teşhisi için adet gördüğüdne gel dedi ama acaba gerçekten öyle mi onda da içimde şüpheler var.bu hafta olmazsa en geç önümüzdeki hafta bir doktora gitcem inşallah.umarım bu sefer aradığımı bulurum ve herşey yolunda gider.

sana bişey sorcam.sen aşılamanın tutmadığını öğrendiğinde ne zaman doktora gititn kis tolup olmadığına baktırmak için.dün doktoruma sordum,adet gördüğün zaman gel dedi bana ama biliyosun başıma gelenleri,içimde şüphe var hala,yine yanlış yönlendirilmekten korkuyorum,doğru mu bilgi verdi acaba?yoksa hemen gitmem mi lazım?

canım ben 14.gün gittim test için hatta pazartesiydi günlerden negatif çıktı.doktor çarşamba gene çağırdı.adet olup olmadığımı sordu akşam çok hafif kanamam oldu deyince muayene etti kist olduğunu gördük.genede her ihtimale karşı hem beta hcg testim oldu hemde e2 bakıldı.sana tavsiyem mutlaka farklı bir doktora daha görün.

cansucum çok teşekkür ederim yazdıkların için.öncelikle güzel dileklerin olur inşallah,ben de sana yazarım burdan:)
diğer yazdıklarında da haklısın.şansıma ilk gittiğim doktor,ilk aşılama ve sonu hüsran eksik tedavi yüzünden.şimdi doktor arıyorum onu da hala bulamadım,bulduklarıma nasıl güvenebilirim diye düşünüyorum bir yandan.internetten hakkında şikayet var mı diye bakıyorum olumsuz şeyler görünce bu sefer başka doktor arıyorum,bakalım bu böyle ne kadar devam etcek,ben kime karar verip gitcem bilmiyorum:(
bir de kist oluşmasından korkuyorum şu an.gittiğim doktor bunun teşhisi için adet gördüğüdne gel dedi ama acaba gerçekten öyle mi onda da içimde şüpheler var.bu hafta olmazsa en geç önümüzdeki hafta bir doktora gitcem inşallah.umarım bu sefer aradığımı bulurum ve herşey yolunda gider.

canım ya boş yere oyalanma.kist olup olmadığı şimdiye çoktan belli olur.bana doktorum daha test yapıldığı gün söyledi bu ihtimali.negatifi duyunca sordum ikinci aşılamayı ne zaman yapacağız diye sordum.o da anlattı sağolsun.iki gün sonra gene test yapacağım ve muayene edeceğim kist olma ihtimali var eğer olmamışsa bu ay yaparız olmuşsa yapmayız diye anlattı.zaten iki gün sonrada gittiğimde olanları yazdım yukarda

kızlar bu ay asılama olucak doktor 2 kurtu menegon ve bı adet gonol f ıgne yazdı...
adetın olunca 2.gunu gel dedı benım kafama takılan bu hapları ne zaman ıcmeye baslanılcak.ıgne yumurta buyuyunce vuruldunu bılıyroum..kafama takıldıı.yoksa doktoru arıycam ama erken daha dıye aramıyroum.belkı o dedı bana ama kafam bu araalr cok dolu duymadım belkıdee....suan adetım bıtelı 3 gun oldu yanı onumuzdekı ay asılama olcak cevapları ona ore yazarsanız sevınırımmmm opuldunuzz muckkkkkk

Back
X