• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama asilamadan sonra erken test yaptiranlar lütfen yardim edinnnnn......

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hiç umudum yok ama inşallah.yazarım cnm sen nasılsın ağrın yada değişik bşyin varmı
bende fazla bi deişiklik yok canım kasık agrım oluyo, gögsüm ve karnım şiş o kadar, akıntı falan yok jel kullanıyorum ya ondanmı acaba diyorum ben çarşambaya kadar beklerim eger adet olmazsam perşembe yaparım testi, önceki aşılamamda daha günüm gelmeden adet olmuştum, şimdi nasıl olacak hayırlısı bakalım :) sende varmı cnm agrı falan bi deişiklik

bende fazla bi deişiklik yok canım kasık agrım oluyo, gögsüm ve karnım şiş o kadar, akıntı falan yok jel kullanıyorum ya ondanmı acaba diyorum ben çarşambaya kadar beklerim eger adet olmazsam perşembe yaparım testi, önceki aşılamamda daha günüm gelmeden adet olmuştum, şimdi nasıl olacak hayırlısı bakalım :) sende varmı cnm agrı falan bi deişiklik
bnmde normalde 2 aşılamamda 7. gün normal adet ağrılarım başlamıştı hiç geçmeden zaten anlamıştım bundada öyle bşy olmadı sadece bugün çok inceden bi ağrım var gibi kasıklarımda valla testi bugün bile yapabilirim. adet ağrımın olmamasına seviniyorum ama bilmiyorum çok zor ya

merhaba arkadaslar burda daha cok yaniyim bana yardimci olursaniz sevinirim 10.11.11 de asilama oldum 6. gün sonra basimin agirisi yüzünden kan testi yaptirdim ve 6,9 cikti hastanede doktor asilama tutmus sevnie bilirsiniz dedi ama eve geldigimde doktorumu arayip dedim oda yumurta catlama ignesinden olabilir 14. günü beklemeniz lazim dedi düm yine dayanamayip idrar testi yaptiridim ve ikinci cizgi hafif solukta olsa cikti simid ben hamilemiyin deyilmiyimmm nolur tecrübesi olan söylesin yoksa catliyacammmm :))))
Bn 12. Gnde yprm negatiffffffff adrardaaaa adr blrtlerm vr olacam gal8ba

Arkdaslarrrrr yardm edin ne olur 2 kasimda asilama oldm 31 ekimde catlatma ignesi bgun 12. Gn idrar testi yptm negatifffff bn gbi olp snradan pzotf snc alanlar vrmiiiiiii yardm ne olrrr

Back
X