• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılamadan sonra hamile kalan var mi. Ignelerin etkisiyle

Sefes01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2020
873
360
53
Kizlar asilamasi tutmayip sonraki ay iğnelerin etkisiyle hamile kalan var mi. Bu ay asilama yaptirdim malesef tutmadi adet oldum. Doktorum bna adetten sonra da iliski günlerini söyledi. Ignelerin etkisinin olduğunu ve bu ayi da güzel degerlendirirsem hamile kalabileceğimi söyledi. Merak ettim iğnelerin etkisiyle hamile kalan var mi.

Benim bir arkadasim böyle oldu ertesi 3ay sonra kalmis ilaçların etkisi devam etmiş demiş doktor benimde tek ümidim bu oldu artık ayrıca eltim de aşılama tutmadı ertesi ay 1ay sonra dış gebelik yaşadı ilaç etkisiyle oda

Benim bir arkadasim böyle oldu ertesi 3ay sonra kalmis ilaçların etkisi devam etmiş demiş doktor benimde tek ümidim bu oldu artık ayrıca eltim de aşılama tutmadı ertesi ay 1ay sonra dış gebelik yaşadı ilaç etkisiyle oda
Teskkr ederim cnm. Bna cok guzel umut oldu. Cok sevindim. Umarim bnm de olur Allahim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Back
X