Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de bugün 10. Günüm yarın test yapsam mı diyorumAsilamadan 11 gun kan da sonuc kesin belli olurmu bn yptrdm sonc 0 cikti hamilelik belitisi gibi belirti olunca dayanamadm kan verdim sizce erken oldugu icin 0 gozukurmu
Olsaydi cikardi bence ama adet olmazsan yine yaptirAsilamadan 11 gun kan da sonuc kesin belli olurmu bn yptrdm sonc 0 cikti hamilelik belitisi gibi belirti olunca dayanamadm kan verdim sizce erken oldugu icin 0 gozukurmu
Erken bence canim 10.gun bence biraz bekleyelim benimde 10 ama yapmicam negatif ciksa uzulcez yin3 beklicez adet olana kadar boşa üzülcezBenim de bugün 10. Günüm yarın test yapsam mı diyorum
Benimde oldu ama geçti o batma hissi suan bel agrisi cekiyorum ama belirtimi degilmi bilmiyorum her bunye baskadir galiba ins olumlu haberler alirizMerhaba arkadaşlar bugün aşılamamın 3. günü progestan fitil kullanıyorum özellikle sol kasığımda batma ve ağrı oluyor zaman zaman da ikisinde birden oluyor. Sizce normal mi daha önce yaşayan var mı ? Benim 2. aşılamam fakat ilk aşılamamda böyle bir şey olmamıştı.
11. ve 12. gün kesin belli oluyor canımAsilamadan 11 gun kan da sonuc kesin belli olurmu bn yptrdm sonc 0 cikti hamilelik belitisi gibi belirti olunca dayanamadm kan verdim sizce erken oldugu icin 0 gozukurmu
amiiinn inşallah gece de adet sancısı gibi bir ağrım oldu sanırım bu da tutmadıBenimde oldu ama geçti o batma hissi suan bel agrisi cekiyorum ama belirtimi degilmi bilmiyorum her bunye baskadir galiba ins olumlu haberler aliriz
inşallah canım sanki tutmadı gibi hissediyorum bakalımDaha cok erken o yuzden 14 gun bekle canm asilamadan sonra o agrilarda oluyor ilk 3 gun sonra geciyor kisa sure sonra tekrar agrilar basliyor hakkinda hayirlisi olsun insallah bebisin olur Allahim butun isteyenlere nasip etsin![]()
ben ilk aşılamam da 12. gün yaptırmıştım 0 çıkmıştı doktor tutmamış dediBenim de bugün 10. Günüm yarın test yapsam mı diyorum
ben ilk aşılamam da 12. gün yaptırmıştım 0 çıkmıştı doktor tutmamış dedi
Bende 11.gun yaptircam kan vercem.normaldw vermic3ktimde arkadaslar cikar dediben ilk aşılamam da 12. gün yaptırmıştım 0 çıkmıştı doktor tutmamış dedi
evet çıkıyor inşallah hamilesinizdir sonucunuz çıkınca bize de haber verin lütfen :)Bende 11.gun yaptircam kan vercem.normaldw vermic3ktimde arkadaslar cikar dedi
Bende 15 aralığa gün aldım aşılama için adetin 3. Günü gonal f iğnesine başlatacakmış aşamalardan bahsedermisiniz ilk kez aşılama ve iğne yaptırcam daMerhaba arkadaşlar bugün aşılamamın 3. günü progestan fitil kullanıyorum özellikle sol kasığımda batma ve ağrı oluyor zaman zaman da ikisinde birden oluyor. Sizce normal mi daha önce yaşayan var mı ? Benim 2. aşılamam fakat ilk aşılamamda böyle bir şey olmamıştı.
Sende umutsuz olma daha çok erkenamiiinn inşallah gece de adet sancısı gibi bir ağrım oldu sanırım bu da tutmadı![]()
Vala umuudum yok simdi 2 3 ciksa bile umutlancam aslinda ama bilmiyorum bakalim verende Allah vermeyende..evet çıkıyor inşallah hamilesinizdir sonucunuz çıkınca bize de haber verin lütfen :)
Bugün mü vereceksiniz kanıVala umuudum yok simdi 2 3 ciksa bile umutlancam aslinda ama bilmiyorum bakalim verende Allah vermeyende..
önce iğneleri vuruyorsunuz sonra doktor kontrole çağırıyor yumurtaların büyüyüp büyümediğine bakıyor ona göre çatlatma iğnesini yapacağınız zamanı söylüyor 36 saat sonra da aşılama yapılıyor :)Bende 15 aralığa gün aldım aşılama için adetin 3. Günü gonal f iğnesine başlatacakmış aşamalardan bahsedermisiniz ilk kez aşılama ve iğne yaptırcam da
bence bir an önce verin zaten dediğniz gibi varsa çok az bi değer bile olsa belli olur ben ilk aşılama da varsa da yoksa da bir an önce öğreneyim kurtulayım diye 12. gün tahlil verdimVala umuudum yok simdi 2 3 ciksa bile umutlancam aslinda ama bilmiyorum bakalim verende Allah vermeyende..
bende çikolata kisti var baya da büyük aslında doktorlar da aşılama da şansımın çok az olduğunu söylüyor ama tüp bebek için maddi durumumuz yok mecburen aşılama yaptırıyoruzSende umutsuz olma daha çok erken