Aşılama AŞILAMADAN SONRA KASIKLARDA BATMA VE AĞRI???

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ad000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2019
1.992
1.195
133
27
Merhaba arkadaşlar bugün aşılamamın 3. günü progestan fitil kullanıyorum özellikle sol kasığımda batma ve ağrı oluyor zaman zaman da ikisinde birden oluyor. Sizce normal mi daha önce yaşayan var mı ? Benim 2. aşılamam fakat ilk aşılamamda böyle bir şey olmamıştı.

Asilamadan 11 gun kan da sonuc kesin belli olurmu bn yptrdm sonc 0 cikti hamilelik belitisi gibi belirti olunca dayanamadm kan verdim sizce erken oldugu icin 0 gozukurmu

Merhaba arkadaşlar bugün aşılamamın 3. günü progestan fitil kullanıyorum özellikle sol kasığımda batma ve ağrı oluyor zaman zaman da ikisinde birden oluyor. Sizce normal mi daha önce yaşayan var mı ? Benim 2. aşılamam fakat ilk aşılamamda böyle bir şey olmamıştı.
Benimde oldu ama geçti o batma hissi suan bel agrisi cekiyorum ama belirtimi degilmi bilmiyorum her bunye baskadir galiba ins olumlu haberler aliriz

Daha cok erken o yuzden 14 gun bekle canm asilamadan sonra o agrilarda oluyor ilk 3 gun sonra geciyor kisa sure sonra tekrar agrilar basliyor hakkinda hayirlisi olsun insallah bebisin olur Allahim butun isteyenlere nasip etsin 🥰

Benimde oldu ama geçti o batma hissi suan bel agrisi cekiyorum ama belirtimi degilmi bilmiyorum her bunye baskadir galiba ins olumlu haberler aliriz
amiiinn inşallah gece de adet sancısı gibi bir ağrım oldu sanırım bu da tutmadı :(

Daha cok erken o yuzden 14 gun bekle canm asilamadan sonra o agrilarda oluyor ilk 3 gun sonra geciyor kisa sure sonra tekrar agrilar basliyor hakkinda hayirlisi olsun insallah bebisin olur Allahim butun isteyenlere nasip etsin 🥰
inşallah canım sanki tutmadı gibi hissediyorum bakalım

Bende 15 aralığa gün aldım aşılama için adetin 3. Günü gonal f iğnesine başlatacakmış aşamalardan bahsedermisiniz ilk kez aşılama ve iğne yaptırcam da

Bende 15 aralığa gün aldım aşılama için adetin 3. Günü gonal f iğnesine başlatacakmış aşamalardan bahsedermisiniz ilk kez aşılama ve iğne yaptırcam da
önce iğneleri vuruyorsunuz sonra doktor kontrole çağırıyor yumurtaların büyüyüp büyümediğine bakıyor ona göre çatlatma iğnesini yapacağınız zamanı söylüyor 36 saat sonra da aşılama yapılıyor :)

Vala umuudum yok simdi 2 3 ciksa bile umutlancam aslinda ama bilmiyorum bakalim verende Allah vermeyende..
bence bir an önce verin zaten dediğniz gibi varsa çok az bi değer bile olsa belli olur ben ilk aşılama da varsa da yoksa da bir an önce öğreneyim kurtulayım diye 12. gün tahlil verdim

Back
X