Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özomuşum Sohbet Odasina Ilk Kez Girdim Gelsene çözmeme Yardimci Ol
herkes boyle demisti ama 7 ay oldu gerisi falan gelmedi arkasindan 3 asilama daha yaptirdim nafile....demekki sansim olmustu biraz o zaman onuda kaybettim....zaten 4 sene sonra bulmustu beni o sans simdiyse 5 sene oldu hala bekliyorum...beklemek cok aci veriyor gun gectikce....

bu kadar çok cocuğun olur inş ben onuda bilmiyom hiç pozitif çıkmadı kisenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
 bu kadar çok cocuğun olur inş ben onuda bilmiyom hiç pozitif çıkmadı kisenağlamasenağlamasenağlamasenağlamacanim acilmadiysa suresi uzun oluyor uzerinde bulunan son kullanma tarihine kadarkullanabilirsin...ama acildiysa en fazla 3 ay diye biliyorum...
mehay canım sen asılamalarında hangı ıgneyı kullandın
canım bigün mutlaka olucak hamile kalabiliyormuşsun :emir_bebek......... bu kadar çok cocuğun olur inş ben onuda bilmiyom hiç pozitif çıkmadı kisenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

:roflol:
 :roflol:ay insallah canim bende tam o kadar istiyordum zaten :)) seninde bu kadar olsun

:roflol: