Aşılama asilamadan sonra progesteron ignesi veya fitili kullaniyomusunuz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kaymaklim

bismillah
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
973
3
96
Fransa
kizlar ben fransada yasiyorum tup bebekle hamileyim ben tup bebek transferinden sonra hala progesteron igneye devam ediyorum burda bi arkadasim da asilama yaptiricak beni aradi kullanddigin progesteron ignesi asilamadan sonra kullaniliyomu diye soruyor bana bilgi verirmisiniz kizlar siz asilama sonrasi ne kullaniyosunuz cvplarsaniz cok sevinirim hepinizi cok optum allahim hepimizin gonlune goreversin insallahhh

canım bende 4 gün önce aşılama yaptırdım,doktorum banada prognex diye bir progesteron hapı verdi,fitil şeklinde kullanıyorum,günde 3 kez,hatta fitili yerleştirip 2 saat uzanıyorum. Hamile kalsan bile 3,4 ay kullanıcan dedi, yardımcı olmuşumdur umarım...

kizlar ben fransada yasiyorum tup bebekle hamileyim ben tup bebek transferinden sonra hala progesteron igneye devam ediyorum burda bi arkadasim da asilama yaptiricak beni aradi kullanddigin progesteron ignesi asilamadan sonra kullaniliyomu diye soruyor bana bilgi verirmisiniz kizlar siz asilama sonrasi ne kullaniyosunuz cvplarsaniz cok sevinirim hepinizi cok optum allahim hepimizin gonlune goreversin insallahhh

canım merhaba.bende ilk aşılamada hamile kaldım.şuan 8 aylık hamileyim.bende aşılama yapıldıktan sonra sonuç günüme kadar progestan fitil kullandım,günde 1 tane.aşılamadan sonra 15 gün kullandım,daha sonra pozitif sonuçtan sonra doktorum bıraktırdı.

canım merhaba.bende ilk aşılamada hamile kaldım.şuan 8 aylık hamileyim.bende aşılama yapıldıktan sonra sonuç günüme kadar progestan fitil kullandım,günde 1 tane.aşılamadan sonra 15 gün kullandım,daha sonra pozitif sonuçtan sonra doktorum bıraktırdı.

canım ya allah kucagına almayı da nasip etsin inş. senin sorunun neydi de tuttu canım.

geçen ay aşılama yaptrmştım banada dr aşılamadan sonra progestan verdi
sameayrancı aşılama yaptırana kadar kullanmş
bize niye aşılamaya kadar vermiyorlar acep?
neyse hayrlısı olsun

kızlar size bişey soracam ben ayın 9dan beri menegon vuruluyom aşılama için meğer ben geç yumurtluyormuşum 30 günde bir adet oluyorum ondan dolayı imiş dördüncü kutudayım hemşire muhtemel pazartesi yaparız dedi siz kaç kutu vuruldunuz bi bilgisi olan varmı özelde yaptırdığımız için bizi bayağı sarstı inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz allah sizlerede sağlıklı hamilelik nasip etsin banada bebeğimi tez zamanda göndersin...

selam bana da vermedi, merak sonuc ne oldu yillar olmus
bende bu ay aşılama oldum. dr banada hiçbir ilaç vermedi sadece aşılamadan bir hafta sonra yine 5000 lik choriomon vuruldum ve folik asid kullanıyıyorum okadar.senin sonuç ne oldu merak ettim.

Back
X