• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama aşılama'dan sonra tedirgin oldum :(

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Rumeysagul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2012
810
13
118
Samsun
s.a. arkadaşlar sizlere bir şey sormak istiyorum...sperm örneğini aldıktan sonra laboratuardan aşılama hemen yapılamadı doktor 30 dakika geçikti nerdeyse...bir sorun olur mu size ??? kafama takıldı doktorda bir şey demedi:((

merhaba öncelikle hayırlı olsun sen nie tedirginsinki örneği alır alma sana vermiyolarki adı üzerinde onu alıyolar yıkıyolar seciyolar sayıyolar hemen herşey kolaymı bizde örneği saat 9 da verdik bir saat sonra haber geldi aşılamaya uygun die saat 1 de de asılmam yapıldı gene sen yarm saat beklemişin korkma yani:)

yaptırdınız yani aşılamayı peki ağrı sızı oldumu sonradan bende çarşamba yaptırdım dün kasıklarım çok sancılandı ne anlama geldiğini anlayamamak kadar zor bişe yok

merhaba öncelikle hayırlı olsun sen nie tedirginsinki örneği alır alma sana vermiyolarki adı üzerinde onu alıyolar yıkıyolar seciyolar sayıyolar hemen herşey kolaymı bizde örneği saat 9 da verdik bir saat sonra haber geldi aşılamaya uygun die saat 1 de de asılmam yapıldı gene sen yarm saat beklemişin korkma yani:)

arkadaşım anlatamadım herhalde evet yıkanmasını bekledik nerdeyse 3 SAAT...bize örnek verildikten sonra yarım saat bekledik...neyse hayırlısı olsun en kötü sonuç için hazırlıyorum kendimi üzülmemek için...

yaptırdınız yani aşılamayı peki ağrı sızı oldumu sonradan bende çarşamba yaptırdım dün kasıklarım çok sancılandı ne anlama geldiğini anlayamamak kadar zor bişe yok

yok kardeşim korkulacak bir durum yok sakin tedirgin olma ben çok heyecanlıydım ama şimdi çok pişmanım :) kolay gelsin ALLAH yardımcın olsun

s.a. arkadaşlar sizlere bir şey sormak istiyorum...sperm örneğini aldıktan sonra laboratuardan aşılama hemen yapılamadı doktor 30 dakika geçikti nerdeyse...bir sorun olur mu size ??? kafama takıldı doktorda bir şey demedi:((

gerek yok tedırgın olmaya arkadasım 2 saat sonra oldu asılama spermler yıkanıp ölüsü ayrıstırılıyor ancak umarım hayırlı haberler alırız

Back
X