Kardeş icin şansımı zi deneyelim dedik ikincisi de tutmadı sanırım. Devam denemeyeEvet ilk…ve fazlasıyla kaygılıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kardeş icin şansımı zi deneyelim dedik ikincisi de tutmadı sanırım. Devam denemeyeEvet ilk…ve fazlasıyla kaygılıyım
İlk kaset tesi ipneden sonraki 10.gün yapmıştım çok silikti ,iğneden sonra saydım hepMrb çatlatma iğnesinin mi 13. Günü aşılamanın 13. Günü bnde yaptım test çok silik çıktı. Kanda 5.9 çıktı aşılama nin 10. Günü
İnşallah ya yinede ümitlenmek istemiyorum sonu hep hüsran oluyorMrb can im sanırım ovitrelle nin etkisi kaşık bel ağrısı göğüs te hassasiyet. İnşallah pozitif sonuç alırsın.
Benımde suan aşılama da 11. Günüm iğnede 12.günüm idrar testi yaptım negatifİlk kaset tesi ipneden sonraki 10.gün yapmıştım çok silikti ,iğneden sonra saydım hep
Ben ilk aşılamada aşılamanın 11. Günü pozitif gördüm erken gebelik testinde 12. Günü tekrar yaptım negatifti. Bu ikinci aşılama bnm 12. Günü asilanin yine pozitif 13. Günü daha silik bir çizgi çıktı. Adeti bekliyecem artık yoruluyor insan acaba acaba diyerek geçiyor günlerimiz. Rabbim herkesin yardımcısı olsunBenımde suan aşılama da 11. Günüm iğnede 12.günüm idrar testi yaptım negatif
Gerçekten Hıc bu kadar yorucu bir süreç olacağını bende tahmin etmemiştim bugün 11.günüm ve negatif zaten alt karnımda da ağrılar var ara ara da sancılar giriyorBen ilk aşılamada aşılamanın 11. Günü pozitif gördüm erken gebelik testinde 12. Günü tekrar yaptım negatifti. Bu ikinci aşılama bnm 12. Günü asilanin yine pozitif 13. Günü daha silik bir çizgi çıktı. Adeti bekliyecem artık yoruluyor insan acaba acaba diyerek geçiyor günlerimiz. Rabbim herkesin yardımcısı olsun
İğneden sonra aşılama günü itibari ile canımKızlar merhaba. İğneyi vuruldugunuz günü sayıyor musunuz ? Yoksa iğneden sonraki günleri mi saymaya başlıyorsunuz ?
Ben aşılama olmadım. Bu ay da olmassa gelecek ay deneyeceğiz, klomen kullandım ve çatlatma iğnesi yaptım bat 23 bekleyislere geçtim artikkİğneden sonra aşılama günü itibari ile canım
Kan ver canm testlere hiç güvenim yokGerçekten Hıc bu kadar yorucu bir süreç olacağını bende tahmin etmemiştim bugün 11.günüm ve negatif zaten alt karnımda da ağrılar var ara ara da sancılar giriyor
Kanı kaçıncı gün vereyim ama bir çok kısıde bu günlerde bile çıkmışKan ver canm testlere hiç güvenim yok
Aşılamanın 14 yada 15 günü verin kesin sonuca ulaşırsınKanı kaçıncı gün vereyim ama bir çok kısıde bu günlerde bile çıkmış