• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FEMARA VE OVİTRELLE + AŞILAMA

Benımde suan aşılama da 11. Günüm iğnede 12.günüm idrar testi yaptım negatif
Ben ilk aşılamada aşılamanın 11. Günü pozitif gördüm erken gebelik testinde 12. Günü tekrar yaptım negatifti. Bu ikinci aşılama bnm 12. Günü asilanin yine pozitif 13. Günü daha silik bir çizgi çıktı. Adeti bekliyecem artık yoruluyor insan acaba acaba diyerek geçiyor günlerimiz. Rabbim herkesin yardımcısı olsun

Ben ilk aşılamada aşılamanın 11. Günü pozitif gördüm erken gebelik testinde 12. Günü tekrar yaptım negatifti. Bu ikinci aşılama bnm 12. Günü asilanin yine pozitif 13. Günü daha silik bir çizgi çıktı. Adeti bekliyecem artık yoruluyor insan acaba acaba diyerek geçiyor günlerimiz. Rabbim herkesin yardımcısı olsun
Gerçekten Hıc bu kadar yorucu bir süreç olacağını bende tahmin etmemiştim bugün 11.günüm ve negatif zaten alt karnımda da ağrılar var ara ara da sancılar giriyor

Kızlar merhaba. İğneyi vuruldugunuz günü sayıyor musunuz ? Yoksa iğneden sonraki günleri mi saymaya başlıyorsunuz ?

İğneden sonra aşılama günü itibari ile canım
Ben aşılama olmadım. Bu ay da olmassa gelecek ay deneyeceğiz, klomen kullandım ve çatlatma iğnesi yaptım bat 23 bekleyislere geçtim artikk

Back
X