Aşılama Aşilamadan Sonra Test Sonucunu Bekleyenler (Şafak Sayanlar)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
off kızlar Rabbim yardımcınız olsun, ben ve benim gibi yaptıranlar da hala o yavaş yavaş işleyen sürenin geçmesini bekliyoruz, sonucumuzun ne olacağını bilmeden, hayırlısı Allahtan o ol derse olur, tutmazsa ben yine aşılama denemek zorundayım, hala düğün borcu ödediğimiz için tüp bebek yaptıracak durumum yok şuanda, mecbur bir aşılama daha denemek zorundayım, geri sayım devam ediyor son 12 gün...

Hayırlı olsun aşılaman.İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın. Sürekli düşünmemeye ve başka şeylerle meşgul olmaya çalış yoksa insan gerçekden kafayı yiyor :37:
2. aşılamadan sonra rapor alınabiliyormuş sanırım tüp bebek için , umarım gerek kalmaz ama aklında olsun. Araştırmakda fayda var şartlar uygunmu rapor için diye :34:

Çok haklısın Allah ol derse olur............
Güzel haberlerini alırız umarım :16:

progestan 200 lük kapsül alıyorum günde iki kez banamısın demiyor.
sadece ilk gün bi baş dönmesi oldu başka bişi yok.

Bugün aşılamamın 4. günü, az kaldı az...

canım ben fulya bahçeci mustafa bahçeci ile düşünüyorum tüp bebeği. hem 2 arkadaşımın referansı var hem de başarı hikayelerini insanların yorumlarını okudukça kararımı verdim.
eğer bir aksilik olmazsa orada yaptıracağım. kendi doktorumu çok sevmeme rağmen hastane ve laboratuvar ortamı iyi değil. ayrıca aynı parayı istiyorlar.
içimin rahat edeceği bir yere gitmek bu süreçte daha önemli diye bu şekilde karar verdim.
önümüzdeki haftalara randevu alıp görüşmeye gideceğim. Kısmet bakalım inşallah ilk denemede bebeğime kavuşurum sağlıkla.. aksi halde bir daha deneyebilir miyim bende bilemiyorum.

[canım bende aşılama yaptırdım tutumadı.benimde adetim erken oldu :( tüp bebeği nerde yaptırmayaı düşünüyorsun

canm pek, ne adar istiyorlarrr.bu merkez nerede.[/QUOT

merkez fulyada bahçeci kliniği diye yazarsan çıkar web de. sanırım ilaçlarla birlikte 7-8 bin arası tutuyormuş ben henüz görüşmeye gitmedim forumda okuduğum kadarıyla bu rakamlar yazıyordu

slm arkadaşlar.ben aşılamamın 11.günü kan testi yaptırtım 1.94 çıktı.yarın tekrar yaptırıcam.bu değere göre bu yükselme yaşarmıyız?

ya benim de 12.günüm.ara ara kasığıma sancı giriyo.Hiç böyle şeyler yaşamazdım ben.Sizlerin de böyle sıkıntılarınız oluyor mu?Bide kanda kaç çıkarsa hamilelik var demek bilen var mı?

ya benim de 12.günüm.ara ara kasığıma sancı giriyo.Hiç böyle şeyler yaşamazdım ben.Sizlerin de böyle sıkıntılarınız oluyor mu?Bide kanda kaç çıkarsa hamilelik var demek bilen var mı?

5 üzeri çıkınca bişiler var demek oluyor
12. gün 17 ve üstü çıkmalıymış ortalama değerler verilmiş orda gördüm

:49: umarım olmştur.

ben de dun asilama yaptirdim, 15 gun sonra test yaptir dedi doktor, gecer 15 gun cok uzun degil diyordum ama sizleri okudukca beni de heyecan basti :))
6 yil bekledim 13 gun daha beklerim napalim :)
insallah bu ay safak sayanlar bebeklerimizi kucaklarimiza alir, kokusunu duyariz.

ben de dun asilama yaptirdim, 15 gun sonra test yaptir dedi doktor, gecer 15 gun cok uzun degil diyordum ama sizleri okudukca beni de heyecan basti :))
6 yil bekledim 13 gun daha beklerim napalim :)
insallah bu ay safak sayanlar bebeklerimizi kucaklarimiza alir, kokusunu duyariz.

Selam ,
ben de cumartesi ilk aşılamamı yaptırdım... heyecanla bekliyorum...
kaldı 12 gün..

Arkadaşlar bugün benim 15.günüm.Adet olmadım çok ağrım var ama progesteron da bitti.Bu akşam dayanamadım idrar testi yaptım çift çizgi gördüm.Sonuç pozitif ama progesteron bu testi yanlış gösterir mi?Sevinemiyorum.Bi bileniniz var mı?

Arkadaşlar bugün benim 15.günüm.Adet olmadım çok ağrım var ama progesteron da bitti.Bu akşam dayanamadım idrar testi yaptım çift çizgi gördüm.Sonuç pozitif ama progesteron bu testi yanlış gösterir mi?Sevinemiyorum.Bi bileniniz var mı?

mrb cnm ben progestrn kulanırken adetim geçti 1, 2 gün test yaptım negatif di 1, 2 gün sonra adet olmuştum.. sanırım hamilesin hayırlı ugurlu olsun teprikleeerr:16:

Son düzenleme:
Back
X