• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle iğneden sonra hamilelik

Merhaba bu ay benim de iki yumurtam var pazartesi günü iğne vuruldum. Senin ikiz gebelik mi belli mi acaba ve nasıl bir tedavi yolu izlediniz

Merhaba
Ben 18+6 hamileyim, tek bebek ☺️
Reglimin 3. günü başlayıp 5 gün sabah, öğle, akşam Femara kullandım
Sonra Ovitrelle vuruldum
İki yumurta da çatladı ama tek bebek oluştu

Merhaba
Sonra Ovitrelle vuruldum
Ben de aynı şekil ilaç kullandım bakalım. İkiz bebek istemiyodum ama bu kadar uğraştırıcı olduğu için umarım ikiz olur da tek seferde bu çocuk defterini kapatarım diye düşünüyorum artık. Siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Peki kaç ay ilaç iğne tedavisi oldunuz

Merhaba
Sonra Ovitrelle vuruldum
Hayırlı olsun inşallah 💜peki iğnenin kaçıncı günü gördünüz ben attım testlerini yukarıya bakar mısnız

Ben de aynı şekil ilaç kullandım bakalım. İkiz bebek istemiyodum ama bu kadar uğraştırıcı olduğu için umarım ikiz olur da tek seferde bu çocuk defterini kapatarım diye düşünüyorum artık. Siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Peki kaç ay ilaç iğne tedavisi oldunuz

Gönlünüzden geçen olsun inşallah
Teşekkür ederim, amin ☺️
Ben başta 2 ay Klomen kullandım ama 2. ay yumurta büyümedi o yüzden Ovitrelle vurulamadım, tedaviye devam edemedik
Sonra 3 ay Femara + Ovitrelle kullandım
Yumurta büyümeyen ayı saymazsak 4. denemede oldu

Hayırlı olsun inşallah 💜peki iğnenin kaçıncı günü gördünüz ben attım testlerini yukarıya bakar mısnız

Amin 🩷
Ben 7 Ağustos’ta Ovitrelle vuruldum, 25 Ağustos’ta hamile olduğumu öğrendim yani 18. gün
Sizin testleriniz pozitif gözüküyor ve iki günde koyulaşma olmuş
İğneyi hangi gün saat kaçta vurulmuştunuz

Amin 🩷
Ben 7 Ağustos’ta Ovitrelle vuruldum, 25 Ağustos’ta hamile olduğumu öğrendim yani 18. gün
Sizin testleriniz pozitif gözüküyor ve iki günde koyulaşma olmuş
İğneyi hangi gün saat kaçta vurulmuştunuz
Ayrıca şey sordum 9.gün olan ilk idarr değildi ama sıvı alımı yapamamıştım bir süre 11.gün olan ise ilk idrar bu farktan dolayı daha koyu olmuş olabilir mi

Bu koyualşma idrar farkında mı yoksa idrar farkı bile olsa 2 günde dahada silikleşir miydi?😓

26 kasım akşam 10

Bugün iğne etkisinin büyük olasılıkla geçmiş olması gerekiyor
İğneyi geç saatte vurulduğunuz için bu sabah da etki devam ediyor desek gün geçtikçe silikleşeceğine sizinki koyulaşmış
Yumurta tam zamanında çatladıysa beklenen regl gününüz 12 Aralık
Bence yarın da testiniz pozitif çıkarsa gebeliğe işaret olabilir

Ayrıca şey sordum 9.gün olan ilk idarr değildi ama sıvı alımı yapamamıştım bir süre 11.gün olan ise ilk idrar bu farktan dolayı daha koyu olmuş olabilir mi

İğne etkisi olsa gün geçtikçe silikleşmesi lazım
İlk idrarın bu kadar etki edeceğini sanmıyorum
İlk test öncesi sıvı alımı da yapmamışsınız sonuçta

İğne etkisi olsa gün geçtikçe silikleşmesi lazım
İlk idrarın bu kadar etki edeceğini sanmıyorum
İlk test öncesi sıvı alımı da yapmamışsınız sonuçta
İnşallah lütfen dua edin gebelerin duası kabul olurmuş inşallah bu ay pozitif olsun betam 🥺🌸

Back
X