Ben senin yerinde olsam kan verirdim beklemek çok sıkıcıGonalf ovittelle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben senin yerinde olsam kan verirdim beklemek çok sıkıcıGonalf ovittelle
Bu sayfada olan mesajını okudumYazıyı olur musun günleri yazmıştım sence koyulaşma var mı
Kanda iğne etkisi ile yüksek çıkabilri en iyisi idrar en azından koyulaşmaya bakıyorumBen senin yerinde olsam kan verirdim beklemek çok sıkıcı
Acaba 9.gün olan ilk idrar değil 11.gün ilk idrar diye mi daha koyuBu sayfada olan mesajını okudumevet bence çizgi ilk zamankinden daha koyu
Etki 10 günde bitiyomuş normalde 12 gün de sürebiliyomuş. Sen idrar testini her sabah yap o zamanAcaba 9.gün olan ilk idrar değil 11.gün ilk idrar diye mi daha koyu
Merhaba bu ay benim de iki yumurtam var pazartesi günü iğne vuruldum. Senin ikiz gebelik mi belli mi acaba ve nasıl bir tedavi yolu izlediniz
Ben de aynı şekil ilaç kullandım bakalım. İkiz bebek istemiyodum ama bu kadar uğraştırıcı olduğu için umarım ikiz olur da tek seferde bu çocuk defterini kapatarım diye düşünüyorum artık. Siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Peki kaç ay ilaç iğne tedavisi oldunuzMerhaba
Ben 18+6 hamileyim, tek bebek
Reglimin 3. günü başlayıp 5 gün sabah, öğle, akşam Femara kullandım
Sonra Ovitrelle vuruldum
İki yumurta da çatladı ama tek bebek oluştu
Hayırlı olsun inşallahMerhaba
Ben 18+6 hamileyim, tek bebek
Reglimin 3. günü başlayıp 5 gün sabah, öğle, akşam Femara kullandım
Sonra Ovitrelle vuruldum
İki yumurta da çatladı ama tek bebek oluştu
Ben de aynı şekil ilaç kullandım bakalım. İkiz bebek istemiyodum ama bu kadar uğraştırıcı olduğu için umarım ikiz olur da tek seferde bu çocuk defterini kapatarım diye düşünüyorum artık. Siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Peki kaç ay ilaç iğne tedavisi oldunuz
Hayırlı olsun inşallahpeki iğnenin kaçıncı günü gördünüz ben attım testlerini yukarıya bakar mısnız
Ayrıca şey sordum 9.gün olan ilk idarr değildi ama sıvı alımı yapamamıştım bir süre 11.gün olan ise ilk idrar bu farktan dolayı daha koyu olmuş olabilir miAmin
Ben 7 Ağustos’ta Ovitrelle vuruldum, 25 Ağustos’ta hamile olduğumu öğrendim yani 18. gün
Sizin testleriniz pozitif gözüküyor ve iki günde koyulaşma olmuş
İğneyi hangi gün saat kaçta vurulmuştunuz
Canım bunu belemeyiz sabaha bir şey kalmadı bence sabah testi tekrarlarsan daha sağlıklı olurBu koyualşma idrar farkında mı yoksa idrar farkı bile olsa 2 günde dahada silikleşir miydi?![]()
Testim kalmadı artık 14.gün kan testiyle inşallah öğrenirim ☺Canım bunu belemeyiz sabaha bir şey kalmadı bence sabah testi tekrarlarsan daha sağlıklı olur
26 kasım akşam 10
Ayrıca şey sordum 9.gün olan ilk idarr değildi ama sıvı alımı yapamamıştım bir süre 11.gün olan ise ilk idrar bu farktan dolayı daha koyu olmuş olabilir mi
Novacheck erken gebelik peki değerim neden öyle düşük çıktı anlamadım bide çizgi hemen oluştu
İnşallah lütfen dua edin gebelerin duası kabul olurmuş inşallah bu ay pozitif olsun betamİğne etkisi olsa gün geçtikçe silikleşmesi lazım
İlk idrarın bu kadar etki edeceğini sanmıyorum
İlk test öncesi sıvı alımı da yapmamışsınız sonuçta