merhaba arkadaşlar..ben de haftaya aşılama yaptırıcam inşaallah..aşılamadan 3-4 gün sonra memlekete gitmeyi düşünüyorum..orda daha relax olurum amacıyla..çünkü evde genelde akşama kadar yalnızım ve insan yalnız kaldığı sürece stresten uzak durması mümkün olmuyo..ama meleketim de 10 saat mesafede, 3-4 gün sonra böyle uzun bi yolculuğa çıksam aşılamayı olumsuz etkiler mi sizce??
merhaba arkadaşlar..ben de haftaya aşılama yaptırıcam inşaallah..aşılamadan 3-4 gün sonra memlekete gitmeyi düşünüyorum..orda daha relax olurum amacıyla..çünkü evde genelde akşama kadar yalnızım ve insan yalnız kaldığı sürece stresten uzak durması mümkün olmuyo..ama meleketim de 10 saat mesafede, 3-4 gün sonra böyle uzun bi yolculuğa çıksam aşılamayı olumsuz etkiler mi sizce??
merhaba canımbende ilk aşılamamı yaptırdım 1 hafta oldu ama yinede kendimi koruyorum ağır iş yapmıyorum arabaya binmiyorum yinede senbilirsin haklısında bende gün boyu evde yalnızım sonucu düşünmekten stres yapıyorum ama arada kafamı dağıtıyorum elişi yaparak arkadaşlarımla görüşerek günlerimi geçiriyorum seni etkilemek istemem ama emekler boşa gitmesin bu sıkıntıyı çekenler bilir hakkımızda hayırlısı canım güzel haberlerini bekliyorum
arkadaşım ben aşılamadan 1 hafta sonra senin gibi rahatlamak amacıyla komşu kızının düğününe gittim. tabi doktoruma sormuştum rahat hareket edebilirmiyim oynayabilirmiyim diye oda günün geçmeden hiç birşey olmaz istediğin gibi davran dedi. ve akşama kadar tepindim ve çok umutsuzdum ki hiç dikkat etmedim 1 hafta sonra teste gideceğim zaman baza kaldırıp çantamı aldım. test pozitif çıktı ve şok oldum ben kendimi çok yormuştum ama hamileymişim. birde görecek günü alacak nefesi varsa hiç birşey olmaz ama kısmeti yoksa yatsanda gidecekse gidiyo. bence gidebilirsin daha iyi olur senin için ben akşama kadar hiç oturmadan oynamıştım ve aşılama yaptırdığım ay en stressiz olduğum aydı. ve tuttu. dikkat et tabiki ama yolculuğa engel olmadığını düşünüyorum karar senin yüreğin ne diyorsa onu yap
S.A kaderdaşım Şimal.Benden sana izin gidebilirsin.Seni çok seviyorum.HAAA otobüse binerken (belki tutmuştur) bebeğim annene iyi tutun de o seni duyar :)
Lutfen yardimci olun dun asilama yatirdik ve yarin 10 saatlik yolculuk yapacagim.asilama yaptiranlar bilgisi olanlar yolculuk yapmamda bi sakinca var mi ??????