Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar benim başıma gelmedi ama merak ettim ilk bebek için mi aşılama oldunuz. Ne kadar zaman zarfı sonucu aşılama yaptınızAyın 21nde aşılama oldum 28nde adet oldum doktor ilaçlardan kaynaklı dedi. Benim gibi olan var mı
Bence geç kalmış aşılama için böyle bir mazeret uydurmuş. Yani aşılamayı yaptığında zaten yumurta çatlamış önceden. Aşılama da en erken adet olanlardandım. 10 ya da 11.günde olmuştum. O dönem forumda çok arkadaş vardı hepsi 14 ve üstü günlerde adet olmuştuAyın 21nde aşılama oldum 28nde adet oldum doktor ilaçlardan kaynaklı dedi. Benim gibi olan var mı
En son kontrolde 14mm yumurta vardı 1 gün daha gonal f kullan ertesi gün çatlama iğnesi ve4ri 36 saat sonra yaptı aşılsmayı çok üzüldüm bütün ümitlerim çöp olduBence geç kalmış aşılama için böyle bir mazeret uydurmuş. Yani aşılamayı yaptığında zaten yumurta çatlamış önceden. Aşılama da en erken adet olanlardandım. 10 ya da 11.günde olmuştum. O dönem forumda çok arkadaş vardı hepsi 14 ve üstü günlerde adet olmuştu
Evet ilkti 3 senelik evliyiz sebepsiz infertilete varMerhabalar benim başıma gelmedi ama merak ettim ilk bebek için mi aşılama oldunuz. Ne kadar zaman zarfı sonucu aşılama yaptınız
O yıkımı iyi biliyorum maalesef. Rabbim çok bekletmesin inşallah. Tek Yumurta mıydı canım.En son kontrolde 14mm yumurta vardı 1 gün daha gonal f kullan ertesi gün çatlama iğnesi ve4ri 36 saat sonra yaptı aşılsmayı çok üzüldüm bütün ümitlerim çöp oldu
Benim bi kızım var martta 3yaşında olacak yaklaşık 8 9 aydır denedik ama olmuyor benim bütün testlerin normal eşiminde spermiyogram normal ama neden olmuyor anlamıyorumEvet ilkti 3 senelik evliyiz sebepsiz infertilete var
2 yumurta dedi ama nasip değilmişO yıkımı iyi biliyorum maalesef. Rabbim çok bekletmesin inşallah. Tek Yumurta mıydı canım.
Devlette mi oldun. Geçmiş olsun inşallah bu ay meleğin seninle olurEvet ilkti 3 senelik evliyiz sebepsiz infertilete var
Sezaryen mı oldunuz tüplerinize baktrdınız mıBenim bi kızım var martta 3yaşında olacak yaklaşık 8 9 aydır denedik ama olmuyor benim bütün testlerin normal eşiminde spermiyogram normal ama neden olmuyor anlamıyorum
Aşılama hangi aşamada yapılıyor acaba yeniden doktora gidip kendim talep etmek istiyorum arrıık beklememek içinEvet ilkti 3 senelik evliyiz sebepsiz infertilete var
İnşallah cnm bu gece baya doluyum mutsuzum dolunaydan sanırım Güzel Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınDevlette mi oldun. Geçmiş olsun inşallah bu ay meleğin seninle olur
Evet sezeryanSezaryen mı oldunuz tüplerinize baktrdınız mı
Aşılamanın tutma oranı çok yüksek değil maalesef canım. 2 yumurtadan biri önden gidip çatlamış olabilir. Rapor hakkı için mi yaptırıyorsun. Üzme kendini lütfen2 yumurta dedi ama nasip değilmiş
BakılmadıSezaryen mı oldunuz tüplerinize baktrdınız mı
Hsg çektirin bi doktor yönlendirir zatenEvet sezeryan
Evet cnm rspor içinAşılamanın tutma oranı çok yüksek değil maalesef canım. 2 yumurtadan biri önden gidip çatlamış olabilir. Rapor hakkı için mi yaptırıyorsun. Üzme kendini lütfen
Üzülme canım mutsuzluk yakışmaz kimseye yüzün Gülsün bu ay çalışmalara kaldığın yerden devam etİnşallah cnm bu gece baya doluyum mutsuzum dolunaydan sanırım Güzel Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Gidip talep edebiliyorsunuz. Ancak sizin daha önceden olduğu için aşılamasız klomen ya da femara ile de olabilir. Ayrıca çocuğunuz olduğu için sgk kapsamında olmaz.Aşılama hangi aşamada yapılıyor acaba yeniden doktora gidip kendim talep etmek istiyorum arrıık beklememek için
Ben de onun için yaptırmıştımEvet cnm rspor için