Aşılama Aşılamadan tam 1 hafta sonra adet oldum benim gibi olan var mu

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Diyeceğimi yanlış anlama canım, ama yıllardır bu yolda çaba sarfettiğim için yarı uzman oldum 😊aşılama için birşey diyemem ama tüp yapdoçeb
Diyeceğimi yanlış anlama canım, ama yıllardır bu yolda çaba sarfettiğim için yarı uzman oldum 😊aşılama için birşey diyemem ama tüp yapacaksan (ki inşallah gerek kalmaz) bu doktorla devam etme.

acaksan (ki inşallah gerek kalmaz) bu doktorla devam etme.
Çok övdüler hocayı doçent diye gittik 😂

Dediklerinizin anlamı ne oluyor acaba açıklamalı yazarsanız çok sevinirim
Adetin 2ila 4.günü bir kadın doğuma giderseniz yardımcı olur. Bebek istemi olduğunuzu belirtirseniz. Aşılama ya da tüp ilaçları pahalı ilaçlar. Devlet bu ilaçlara desteği sadece belli şartlarda sağlıyor. Bu şartlardan biri de hiç çocuğu olmamak. Yani muayeneye sosyal güvenceniz ile gidersiniz, ama aşılama için ücret ödersiniz. Ama ilaç tedavisi de var. Sizin şansınız yüksek olabilir.

Adetin 2ila 4.günü bir kadın doğuma giderseniz yardımcı olur. Bebek istemi olduğunuzu belirtirseniz. Aşılama ya da tüp ilaçları pahalı ilaçlar. Devlet bu ilaçlara desteği sadece belli şartlarda sağlıyor. Bu şartlardan biri de hiç çocuğu olmamak. Yani muayeneye sosyal güvenceniz ile gidersiniz, ama aşılama için ücret ödersiniz. Ama ilaç tedavisi de var. Sizin şansınız yüksek olabilir.
Anladım cnm çok teşekkür ederim inşallah pazartesiye randevu aldım yeniden bakalım ne dicekler 8aydır her doktora gittim hepsi normal herşeyin diyip gönderiyor sıkıldım

Back
X