Aşılama Asılamam neden tutmadı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aşılamanın başarısı çok düşük zaten. Kafanıza takmayın hic

İlişkiden pek bir farkı yok aşılamanın şansı düşük bence de sebep arama canım olur elbet

Benim eşiminde ileri hareketi sıkıntı aşılama öneriyor illa doktor sizce yaptırmalımıyımm burda ilişkiyle aynı demişsiniz kafam karıştı

Benim eşiminde ileri hareketi sıkıntı aşılama öneriyor illa doktor sizce yaptırmalımıyımm burda ilişkiyle aynı demişsiniz kafam karıştı
Bizde de eşimde aynı sorun vardı, daha doğrusu spermler birbirne yapılıyordu bundan dolayı ileri hareket sayısı düşüktü. Aşılamada spermler yıkanıp hazırlandığından bize de doktorumuz önermişti. 3 defa denedik olmadı. Sonra tüp bebekle sonuç aldık. Ama tüp bebek öncesi genelde aşılama istiyorlar. Birde ben aşılamalarımı akrabamda yaptırmıştım çok maliyetli olmamıştı ondan 3 kez denedim, o da normal ilişkiden % olarak çok bir farkı olmadığını söylemişti. Deneyebilirsiniz ama birkaç kez denemek gereksiz.

Aşılama bana göre çok gereksiz bir işlem zaten. Başarı şansı maalesef ki çok düşük ve arkadaşın dediği doğru ilişkiden farkı yok.

Bizde de eşimde aynı sorun vardı, daha doğrusu spermler birbirne yapılıyordu bundan dolayı ileri hareket sayısı düşüktü. Aşılamada spermler yıkanıp hazırlandığından bize de doktorumuz önermişti. 3 defa denedik olmadı. Sonra tüp bebekle sonuç aldık. Ama tüp bebek öncesi genelde aşılama istiyorlar. Birde ben aşılamalarımı akrabamda yaptırmıştım çok maliyetli olmamıştı ondan 3 kez denedim, o da normal ilişkiden % olarak çok bir farkı olmadığını söylemişti. Deneyebilirsiniz ama birkaç kez denemek gereksiz.
Evet yüzdelik oranı cok yüksek bnmde doktorum deneyelm dedi hazran ayında yaptık adet olup gittiğimde tm artık zorlmaya gerek yok en azndan bir kere olsn aşılama dememiş olduk tüp bebek en iyisi siizin için dedi samimiyetne inandm para avcısı değil en azndan olanı söyledi

Merhaba eşinizin sperm sayısı ve ileri hareketliliği kaçtı acaba bizde bu ay aşılama yaptık ama tutmadı eşimin morfoloji sinde sıkıntı vardı ileri hareketliliği %75 Di oyüzden mi tutmadı acaba sizinki kaçtı

Back
X