M melodik_ Üye Kayıtlı Üye 12 Şubat 2013 26 0 16 16 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi melodik_ #1 Selam kızlar perşembe günü aşılamam yapıldı ...İnşallh sonuçta pozitif çıkar şuan heycanla bekliyorum ...yeni aşılama yaptırcak arkadaşlar varsa aranızda sorusu olan cevaplayabilirm:)
Selam kızlar perşembe günü aşılamam yapıldı ...İnşallh sonuçta pozitif çıkar şuan heycanla bekliyorum ...yeni aşılama yaptırcak arkadaşlar varsa aranızda sorusu olan cevaplayabilirm:)
MaraDespina Sen de mi Brütüs? Kayıtlı Üye 29 Nisan 2010 834 342 333 40 İstanbul 17 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi melodik_ #2 melodik_ .!.: Selam kızlar perşembe günü aşılamam yapıldı ...İnşallh sonuçta pozitif çıkar şuan heycanla bekliyorum ...yeni aşılama yaptırcak arkadaşlar varsa aranızda sorusu olan cevaplayabilirm:) Genişletmek için tıkla... inşallah pozitif çıkar ve evladına kavuşursun cnm Allah aratmasın sana bana tüm isteyen arkadaşlarımıza gönlüne göre bebişler versin inşallah 1. aşılama mı? dinlen kendini çok yorma ama fazla da düşünme hayatına devam et birşeylerle meşgul ol
melodik_ .!.: Selam kızlar perşembe günü aşılamam yapıldı ...İnşallh sonuçta pozitif çıkar şuan heycanla bekliyorum ...yeni aşılama yaptırcak arkadaşlar varsa aranızda sorusu olan cevaplayabilirm:) Genişletmek için tıkla... inşallah pozitif çıkar ve evladına kavuşursun cnm Allah aratmasın sana bana tüm isteyen arkadaşlarımıza gönlüne göre bebişler versin inşallah 1. aşılama mı? dinlen kendini çok yorma ama fazla da düşünme hayatına devam et birşeylerle meşgul ol