Aşılama Asilamamin 12.gunu adet oldum erken degil mi?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 829167" data-quote="servetim1234" data-source="post: 51929361" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=51929361" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-51929361">servetim1234 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Kizlar 6haziran adet gunumdu<br /> 19haziran 3.asilama<br /> 30haziran adet gunum </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Yumurtlama gününü tam ayarlayamadılar mı acaba</div>

<div class="bbWrapper">belkı adet degıldır yerlesme kanamasıdıe</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 829167" data-quote="servetim1234" data-source="post: 51971498" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=51971498" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-51971498">servetim1234 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Sanirim adet cnm doktora ttiim adetin ikinci gunu. Gonal f verdi 4.asilama icin </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Yumurtlama gününden 14 gün sonra adet olur bence kacırdılar günü</div>

<div class="bbWrapper">bende gonal f fostimon famera kullanip ilk asilama yaptirdim ve 13 gunumde gebelik testi yaptim pozitif cikti sana yanlis saatte mi asilama yaptilar acaba</div>

<div class="bbWrapper">Benimde bugun 12. Gunum belki ilaclarin etkisinden erken olmussundur canim cunku normalde yumurtlamadan 14 gun sonra adet goruluyo. Bende dun kanda baktirdim yani 11.gunde 2.4 cikti sizce artarmi bu deger ?</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 829167" data-quote="servetim1234" data-source="post: 51929361" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=51929361" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-51929361">servetim1234 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Kizlar 6haziran adet gunumdu<br /> 19haziran 3.asilama<br /> 30haziran adet gunum </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> Normalde yumurtladiktan sonra 12.-16. Gün arası adet olursun kimisi 12. Gün kimisi daha geç.. Eğer daha erken olursan progesteron değerinde sıkıntı var anlamına gelir</div>

<div class="bbWrapper">Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. 30 haziranda aşılama tedavisine başladık. 7 gün 75, 3 gün 50 doz puregon iğne kullandım ancak 10 temmuzdaki kontrolde 6 yumurtanın geliştiği söylendi (bunlardan biri 25,8 mm) ve aşılama iptal edildi. 17 temmuz yani bugün ise adet kanası başladı. Normalden 8 gün önce. Acaba bu durum normal mi? Daha önce bu kadar erken kanaması olan oldu mu acaba? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim....</div>

Back