Aşılamamın 13. Gününden sesleniyorummm🥰

yanbaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2020
284
106
53
34
Mersin
Herkeseee merhaba bugün aşılamamın 13. Günü yarın normalde kan vermem için çağırmıştı doktor ama gitmeyi düşünmüyorum. Adet olmama daha ortalama 7/8 gün var. Açıkçası kanda negatif görmek istemiyorum İlk aşılamam ilk tecrübem hiç bir değişikliğim yok çok arada karnıma giren adet krampları gibi sancılar hariç. Sizlerde durum nasıl. Sizce yarın kan vermeli miyim vermesem bi sakıncası olur mu ???

Bence ver en azından sonucu bilmiş ve beklememiş olursun idrar testi yapsan bile sonuc çıkar bence bu arada teste sorun yoksa

Bence ver en azından sonucu bilmiş ve beklememiş olursun idrar testi yapsan bile sonuc çıkar bence bu arada teste sorun yoksa
Önce bi idrar testi yapim diyorum yarın almayı unutmazsam yapacam pozitifi görürsem giderim. Adet olcakmış gibi kramplarım başladı zaten

Aşılamanın 13.günüyse yumurta çatlayalı 14 gün olmuş zaten yarın öbür gün adet olman gerekir. Adetine 7-8 gün olması imkansız normal döngüden hesaplanmıyor tedavi aşamasında test günü gelmiş:)

Bende bunu yazmaya gelmiştim
Aşılamanın 13. Günü olunca nasıl adete 8 gün kalır diye, beynim yandı.

Bende bunu yazmaya gelmiştim
Aşılamanın 13. Günü olunca nasıl adete 8 gün kalır diye, beynim yandı.
Bende tekrar tekrar okudum doğrumu anlıyorum diye normal adet gününden hesaplamış muhtemelen

Bende tekrar tekrar okudum doğrumu anlıyorum diye normal adet gününden hesaplamış muhtemelen
Olabilir dicem ama aşılama yapan biri bunu hiç okumamış yada bu duruma hiç denk gelmemiş olabilir mi ki:) bizlerde geçtik o yollardan, bu arada konu sahibi yeni de değil, aktif üye
Demekki kafasına takmıyor(en güzeli), bu yüzdende araştırmaya girmemiş bile diye düşünmeyi tercih ediyorum

Ay ay benim yol halâ bitmedi vakti zamanı var demekki sen kaç aylık oldun kız cinsiyeti ney bebişin ismi bellimii

Ay ay benim yol halâ bitmedi vakti zamanı var demekki sen kaç aylık oldun kız cinsiyeti ney bebişin ismi bellimii
29+6 oldum, ortalama 9 hafta daha var canım, kızım olacak Allahın izninle, ismi Aryana
Sende benim gibi zorlu süreçlerden geçiyorsun. Doğru bir yol, doğru zamanda doğru bir doktorla karşılaşmanı diliyorum, inşallah en yakın zamanda güzel haberi alırsın

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım beniminşallah banada nasip olur annelik Allah tüm isteyenlere versin. Arya ismi duydum çok ama Aryana ilk kez duydum nedir anlamı hoş geliyor kulağa

Evet normal döngüden hesapladım normal de olmam gereken gün 25 i falan. Evet test günüm yarın zaten

Evet normal döngüden hesapladım normal de olmam gereken gün 25 i falan. Evet test günüm yarın zaten
Şuan olman gereken gün aşağı yukarı yarın veya öbür güne geliyor maksimum bu ay döngü değişecek inşallah olmazsın tabi gebelikle sonuçlansın

Konu sahibi evet bu yollardan ilk defa geçiyor, hiç gebe kalmadım 5 yıla rağmen 5 yıl da topladan 3 kez test yapmışımdır o da günü çok falza geçtiği için. Peki şu mantıklı mı aşılama yapılınca adet günü öne mi geliyor ??

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım beniminşallah banada nasip olur annelik Allah tüm isteyenlere versin. Arya ismi duydum çok ama Aryana ilk kez duydum nedir anlamı hoş geliyor kulağa
İnşallah canım en erken zamanda al bu güzel haberi, Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Aryana: Asil ve mükemmel insan anlamına gelir. Aynı zamanda eski bir millet olan Aryalar için 'Aryalı insan' anlamına da gelir.
Eşim iranlı onlarda Arya ismi erkek ve onlarda bizdeki gibi unisex isimde yok, isimler ya kız ya erkek. Bu yüzden Aryana ve zaten artık Arya çok var değişiklik olsun

Adıyla yaşasın severim çok aşırı duyulmayan güzel isimleri şuan heryer Asel Alya Eylül dolu yarın bi gün okula gidince hepsi adaş olacak kızlar

Aşılma yapıldığı gün yumurtlamanın 1. Günü olarak düşünün.
Yumurtlamadan 14 gün sonra kanama başlar. Yani düşün sen 40 günde bir adet oluyorsun 25-26. Gün yumurtlarsın. Adet uzunluğun ne olursa olsun, yumurtlamadan 14 gün sonra kanama başlar bu değişmez.

Hımm bak ilk defa biri beni aydınlattı. Aşılama sonrası hemşire bana adet olmazsan 14. Gün gel kan ver dedi olursan da geçmiş olsun dedi. Tamam dedim gidiyordum hatta sonra geri döndüm hemşireye sordum ama benim o gün adet günüm değil ki dedim ısrarla o da sen adet olmazsan gel dedi. Ben ne bilim anacım ya

Demekki çokta üstüne düşmüyorsun, araştırmıyorsun. Bir yandan bu iyi birşey. Zamanında ben ansiklopediler yuttum da o yüzden bana garip geldi biraz kusuru bakma

Demekki çokta üstüne düşmüyorsun, araştırmıyorsun. Bir yandan bu iyi birşey. Zamanında ben ansiklopediler yuttum da o yüzden bana garip geldi biraz kusuru bakma
Düşünmemek bence daha iyi. Olursa da olmazsa da rabbimin takdiri diyorum. E şimdi o zaman benim bu adet olacakmışım gibi karnıma giren kramplar adet belirtisi olması çok yüksek demek En iyisi yarın ben bi test yapim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…