Aşılama Aşılamamın 7. Günü idrar testim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Nasipp61

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2019
2.691
En iyi cevaplar
1
2.217
133
Merhaba arkadaşlar aşılamamın bugün 7.günü lütfen erken yapmışsın diye eleştirmeyin sadece çift çizgiyi görmek için yaptım sizce gerçek olma ihtimali var mı ?
Öteki aşılamamda hiç çift çizgiyi görmemiştim ama ne zamanlar yapmıştım hatırlamıyorum 😟
Böyle olup sonra pozitif olan var mı aranızda
image.webp

Selam :) Valla benim başıma gelmedi ama 2. silik çizgiyi gördüm. Bi hayırlı olsun diyeyim dedim 😀

Çatlatma iğnesinin her insanın vucudundan atma süresi farklı, siz daha önce bugünlerde denediniz ve negatif çıktıyaa muhtemelen çabuk atıyorsunuz :) ve hamile olma ihtimaliniz yüksek 🤲🏻

Çatlatma iğnesinin her insanın vucudundan atma süresi farklı, siz daha önce bugünlerde denediniz ve negatif çıktıyaa muhtemelen çabuk atıyorsunuz :) ve hamile olma ihtimaliniz yüksek 🤲🏻
Hiç ümidim yok ama inşallah öyledir içimden bir ses yarın test yaptırmamı söylüyor yarın 11.gün ama sonuç yine negatif diye de düşünmekten kendimi alamıyorum .Sanki hastalanacakmışım gibi 2 gündür ağrım var ama geçen ki aşılmam da öyle ağrım olmamıştı hatta 16.günü hastalanmıştım bilmiyorum ya artık hayırlısı diyorum 🤪

Umarım hamilesiniz fakat çatlatma iğnesinin etkiside olabilir..
Büyük ihtimalle öyle zaten sadece 2. Çizgiyi görmek için yapmıştım umutsuzum yani dün yaptığımda 2.hiç çizgi çıkmadı ama testi yapmadan önce çok su içmiştim ondan mı bilemiyorum tabi 😟

Ben de 15 Mart'ta aşılama yaptırdım ve 7 yılın ardindan hamileyim Allah'a şükür. İnşaallah siz de hamilesindir ama yine de söyleyeyim testi çok erken yapmışsın. Biliyorum ve çok iyi anlıyorum ki slbu süreçte sabretmesi zor ama benim tavsiyem 14. günden önce test yapilmamasi.

Ben de 15 Mart'ta aşılama yaptırdım ve 7 yılın ardindan hamileyim Allah'a şükür. İnşaallah siz de hamilesindir ama yine de söyleyeyim testi çok erken yapmışsın. Biliyorum ve çok iyi anlıyorum ki slbu süreçte sabretmesi zor ama benim tavsiyem 14. günden önce test yapilmamasi.
Artık öyle yapacağım canım ümitsiz olduğum için öylesine de olsa o çizgiyi görmek için yaptım zaten .Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .benim iki üç gündür adet sancısı gibi sanki geldi gelecek gibi onun için hiç sanmıyorum ilkinde 16.gün hiç ağrım olmadan hasta oldum ama bunda resmen adet ağrısı çekiyorum olunca çok şiddetli ağrı çekeceğim sanırım

Sizin ağrınız felan oldu mu hiç 🥺

Folic asit ve jel verdi canım başka bişey vermedi .bende de ara ara şiddetli oluyor sanki hastalandım sanıyorum ama bişey yok 😥

Folic asit ve jel verdi canım başka bişey vermedi .bende de ara ara şiddetli oluyor sanki hastalandım sanıyorum ama bişey yok 😥
Jel ve folik asit ben de hâlâ kullanıyorum. Sürekli olumsuz şeyler düşünmek de iyi değil, hayırlısı olsun deyip bekleyeceksin canim. Agir kaldirma, uzanma, yavaş yavaş günlük işlerini yap. Beslenmeme de dikkat et mümkün olduğunca. Test günün gelmeden olumsuz dusuncelere kapılma.

Silik çizgiyi gördüm ama bi 4 5 gün sonra tekrar yap canim,insallah vardir hakkında hayırlısı.soyle bi ihtimal daha var iğne etkisiyoede bazen bu şekilde cikabiliyo, yani kanda bile 7.gün çıkmaz diye biliyorum idrarda çıkması zor sanki

Jel ve folik asit ben de hâlâ kullanıyorum. Sürekli olumsuz şeyler düşünmek de iyi değil, hayırlısı olsun deyip bekleyeceksin canim. Agir kaldirma, uzanma, yavaş yavaş günlük işlerini yap. Beslenmeme de dikkat et mümkün olduğunca. Test günün gelmeden olumsuz dusuncelere kapılma.
Sürekli havuç kabak çekirdeği yiyorum içimde onlar çıkacak 😂
Allah vereceği günü bilir artık zaten biz tüp bebeğe geçecektik bir kere daha aşılama yapalım dedik yani Allah büyük 🙏🏻

Silik çizgiyi gördüm ama bi 4 5 gün sonra tekrar yap canim,insallah vardir hakkında hayırlısı.soyle bi ihtimal daha var iğne etkisiyoede bazen bu şekilde cikabiliyo, yani kanda bile 7.gün çıkmaz diye biliyorum idrarda çıkması zor sanki
Haklısın canım bakalım pazartesi felan test yaptırım kan veririm hastalanmasam tabi

Aşılama günü Sperm değerleri nasıldı esinizin? Kac yumurta oluşmuştu sizde?

Aşılama günü Sperm değerleri nasıldı esinizin? Kac yumurta oluşmuştu sizde?
Yumurta sanırım 2 taneydi ama çatlatma iğnesini vuracağım akşam aşırı ağrım oldu benim.
Aşılama günü tekrar yumurtaya bakılmadı canım ama doktor aşılama esnasında 60 milyon sperm 32 milyonu hareketli yani iyi dedi

Back
X