Aşılamamın 9. Günü bugün beta hcg 3.17 çıktı sizce gebelik varmıdır? Lütfen yardımcı olun bana ...

ebruuu_1989

Kun fe yekun
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2013
8
2
35
Bugün çok şiddetli bel ve kasık ağrısı çekiyorum sabah uyandığımda farklı bi duyguyla uyandım ve beta hcg me baktırdım 3.17 çıktı 3 gün erken yaptırdım dayanamayıpta. Bu sonuca göre gebelik ihtimali varmıdır acaba ??

Son düzenleme:
9. gün çok erken 13. günde tekrar denemeni tavsiye ederim. gebeliğin kesinleşmesi için b-hcg oranın 5,00 ve üstü olmalı inş vardır canım

Adetimin geciktiği gün 234 çıkmıştı en düşük kaç olması gerekiyor bilmiyorum.
Umarım çok güzel haberler alırsın

Benim bildiğimde 5 in üstünde olması gerekiyor. Ama ne yaparsın işte umut dünyasındayız insan bildiği şeyi bile akıl erdiremez oluyor . Senin adına çok sevindim canım darısı bizim başımıza inşallah..

İnşallah canm inşallah benmde ilk gebeliğim sonlandrlmıştı 2.yi bende çok tedirgin bekliyorum şimdi önemli olan hayırlı zamanda sağlıklı bi bebek olması aynı şeyi tekrar yaşamaktansa

Tabi canım yaa rabbim ne verirse hayırlı sağlık versin inşallah . Benimde ilk gebeliğim 32. Haftada bitti. Bebeğimi kaybettim . Şimdide olması için rabbime dua ediyoruz..

Ay kıyamam başın sağolsun senin çokta büyükmüş benim 10. Haftada sonlandırıldı ki onu bile zor kabullendim
Rabbim ömürlüsünü werdim dua edip beklemekten başka seçeneğimiz yok

Zor olmazmıı resmen yavrumla beraber bizde gömüldük toprağa ama elden gelen birşey yok Allahım öyle istedi öyle oldu ona sığındıkta ayakta durabiliyoruz. Alanda o verende . Tez vakitte hayırlı sağlıklı bir şekilde isteyen herkese rabbim versin inş..

Saolun çok tşk ederim aşılamam olumsuz sonuçlandı hayırlısı buymuş artık şimdide kist oluştu ara vermem gerekecek büyük ihtimalle tedaviye ramazanda giriyo araya bkalım ne olacak sonu

X