Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım aslima hakkında bilgim yok ama zaten 10 günde belirti olmaz diye düşünüyorum ayrıca herkeste belirti olcak diye bir şey de yok içini ferah tut stres yapma herşey gönlünce olsun5 Haziran'da aşılama oldum ve hiç belirtim yok belirtisi olanlar bilgi verebilir mi
Teşekkür ederim ama bu ikinci aşılamam ve ilk aşılamaya göre belirtim yok hemde hiç bende tutmadı diye düşünüyorum bilmiymCanım aslima hakkında bilgim yok ama zaten 10 günde belirti olmaz diye düşünüyorum ayrıca herkeste belirti olcak diye bir şey de yok içini ferah tut stres yapma herşey gönlünce olsun![]()
Canım ben haşlamayı hiç bilmiyorum inan ki daha önce hiç ben öyle bir süreç geçirmediğim için bir şey diyemeyeceğim Ama istersen bir doktor var tanıdığım hani böyle gebelik konusunda iyi genelde onların desteği ile gebe kalan çok kadın var tüp bebek yapıp gebe kalamayan insanlar bile hani bu doktorun takviyeleri vesaire gebe kalabiliyorlar istersen belki bilmiyorsundur belki de daha iyi biliyorsundur bilmiyorum istersen onu tavsiye edeyim sana hani onunla bir görüş belki başka bir problem vardır ne bileyimTeşekkür ederim ama bu ikinci aşılamam ve ilk aşılamaya göre belirtim yok hemde hiç bende tutmadı diye düşünüyorum bilmiym
Kim acaba ismi falan birde neredeCanım ben haşlamayı hiç bilmiyorum inan ki daha önce hiç ben öyle bir süreç geçirmediğim için bir şey diyemeyeceğim Ama istersen bir doktor var tanıdığım hani böyle gebelik konusunda iyi genelde onların desteği ile gebe kalan çok kadın var tüp bebek yapıp gebe kalamayan insanlar bile hani bu doktorun takviyeleri vesaire gebe kalabiliyorlar istersen belki bilmiyorsundur belki de daha iyi biliyorsundur bilmiyorum istersen onu tavsiye edeyim sana hani onunla bir görüş belki başka bir problem vardır ne bileyim
Ankara'da dök Mehmet Fatih Karslı Instagramda ara bulursun mesajlara bazen geç dönüş yapıyor ama gerçekten uzun zamandır takip ediyorum alanında başarılıKim acaba ismi falan birde nerede
Onu biliyorum takipteyimAnkara'da dök Mehmet Fatih Karslı Instagramda ara bulursun mesajlara bazen geç dönüş yapıyor ama gerçekten uzun zamandır takip ediyorum alanında başarılı
Napdiniz kan verdiniz mi?5 Haziran'da aşılama oldum ve hiç belirtim yok belirtisi olanlar bilgi verebilir mi
11 gün negatifti pazartesi günü dahada kan vermedim elendim galibaNapdiniz kan verdiniz mi?
Aşılamada illam belirti olucak diye bsy yok, bazen belirti olmadan da tutuyor, çok kafaya takmamak lazım, çoğu belirti sandığımız semptomlar aslında piskolojik maalesef.
Hastalanmadım cuma günü kan günümHastalanmadiysaniz 14. Kan keşge verseydiniz, 11 gün erken olabilir bazen
kan testi yaptınız mıSabah test yaptım çok hafif çok kıl gibi ince çizgi var