Aşılamanın 5.gunu

anneolmakistiyrm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2023
10
2
1
23
Herkese merhabalar ben 7 temmuzda aşılama yaptırdım bugün aşılamanın 5.gunu gün gün belirtiler yaşıyorum bugün sabah çok akıntım oldu ve belim çok şiddetli agriyo bende dayanamayıp erken gebelik test yaptım 2.cizgi silik çıktı acaba iğnenin vermiş olduğu etkimidir yoksa bebişim tutmusmudur lütfen yardım ediin..

Eklentiler

• IMG-20230711-WA0005.webp
    IMG-20230711-WA0005.webp
    105,1 KB · Görüntüleme: 400
Herkese merhabalar ben 7 temmuzda aşılama yaptırdım bugün aşılamanın 5.gunu gün gün belirtiler yaşıyorum bugün sabah çok akıntım oldu ve belim çok şiddetli agriyo bende dayanamayıp erken gebelik test yaptım 2.cizgi silik çıktı acaba iğnenin vermiş olduğu etkimidir yoksa bebişim tutmusmudur lütfen yardım ediin..
5. Gün çok erken gibi geldi. Bende aşılama yaptırdım. 10. Gün test yaptım negatif çıktı.
Bugün 12. Gün yaptım pozitif çıktı
Bence sizde bir hafta sonra testi tekrarlayın. İnşallah bebeğiniz sizinledir 🙏

5. Gün çok erken gibi geldi. Bende aşılama yaptırdım. 10. Gün test yaptım negatif çıktı.
Bugün 12. Gün yaptım pozitif çıktı
Bence sizde bir hafta sonra testi tekrarlayın. İnşallah bebeğiniz sizinledir 🙏
Yanıt verdiğiniz için çok teşekkür ederim Allah kucağınıza almayı nasip etsin bebişinizi hamililerin duası kabul olurmus benim içinde dua edermisiniz 🤲

Benimde böyle çıktı bugün ilac kullanıyorum ilaca göre yarın regl günüm dün açık pembe akinti geldi bugünde çok az bir iki damla kahve akinti oldu ara ara hafif sancilarimda var

Eklentiler

• 20230711_094855.webp
    20230711_094855.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 336
Back
X