Aşılama Aşılamanın 6 günü kasıklarda agri

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Sultanyaver

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2021
57
11
3
27
merhaba bugün benim aşılamamin 6 günü sancı gelip gidiyor ama bole tam göbek deliğinin alt bölümü yanıyor gibi içim kasıklarıma ağrı girip çıkıyor çok korkuyorum ya acaba yardım edermisniz her an adet olucam sanki

Kızlar ne olur cevap verin valla sancım gelip gidiyor niye bole oluyor bilginiz var mı adet mı olucam moralim çok bozuldu

Adete 1 veya 2 gün kala belirti olur canım ben de aşılama oldum 6. Gün aşırı bel ağrım olmuştu bel ağrısı oldu adetten önce ne yaşadımsa onu yaşadım ama hamileyim

merhaba bugün benim aşılamamin 6 günü sancı gelip gidiyor ama bole tam göbek deliğinin alt bölümü yanıyor gibi içim kasıklarıma ağrı girip çıkıyor çok korkuyorum ya acaba yardım edermisniz her an adet olucam sanki
Keşke olmasaydınız 😐

Adete 1 veya 2 gün kala belirti olur canım ben de aşılama oldum 6. Gün aşırı bel ağrım olmuştu bel ağrısı oldu adetten önce ne yaşadımsa onu yaşadım ama hamileyim
Canim bende de aynı aşılamanın 6 gününden beri ara sıra gelip giden sancı var inşallah bende hamileyimdir benimde 6 senelik hasretim 🙏

Canim sen aşılamanın 6 gününden adet gününe kadar mı sırt ve sancı oldu bana tam olarak anlatirsan cok sevinirim

Back
X