• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Embriyo transferi 5.günü bel ağrısı ve kasıklarda gerginlik,şişlik vardı biranda hepsi geçti sizce neden

• Konu Sahibi Konu Sahibi surmel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

surmel

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2023
26
5
6
28
Kızlar merhaba pazartesi günü 5.gün iki embriyo transferi yapıldı ve embriyo glue da kullandı doktorum.transferden sonra hep şişlik bel bacak ağrısı ve kasıklarımda ağrı vardı arada bir böyle hafif damarsı kahve leke gördüm transferden sonraki gün akşam başladı arada bir geldi bu sabah da dahil bu sabah kalktığımda sanki kuş gibi hafif hissediyorum ne gerginlik ne ağrı ne şişkinlik hiçbiri yok bir anda ortadan kayboldular ve ben korkmaya başladım sizce tutmadı mı niye böyle oldu korkuyorum ağlamaya başladım lütfen bilgisi olanlar yazabilir mi 🙏🙏🙏

Kızlar merhaba pazartesi günü 5.gün iki embriyo transferi yapıldı ve embriyo glue da kullandı doktorum.transferden sonra hep şişlik bel bacak ağrısı ve kasıklarımda ağrı vardı arada bir böyle hafif damarsı kahve leke gördüm transferden sonraki gün akşam başladı arada bir geldi bu sabah da dahil bu sabah kalktığımda sanki kuş gibi hafif hissediyorum ne gerginlik ne ağrı ne şişkinlik hiçbiri yok bir anda ortadan kayboldular ve ben korkmaya başladım sizce tutmadı mı niye böyle oldu korkuyorum ağlamaya başladım lütfen bilgisi olanlar yazabilir mi 🙏🙏🙏
Canım kullandığımız iğneler ilaçlar zaten bu saydığın belirtileri yapıyor bende bel ağrısı vardı şu an hafifledi cumartesi günü olmuştum transferimi burada hiç belirti yaşamayıp pozitif gören insanlar var. Olumsuzluğa kapılma

Canım kullandığımız iğneler ilaçlar zaten bu saydığın belirtileri yapıyor bende bel ağrısı vardı şu an hafifledi cumartesi günü olmuştum transferimi burada hiç belirti yaşamayıp pozitif gören insanlar var. Olumsuzluğa kapılma
Haklısın ama birden hepsi kesilince ne oluyor dedim ilaçlara devam ediyorum

Haklısın ama birden hepsi kesilince ne oluyor dedim ilaçlara devam ediyorum
merak etme bende de bişey kalmadı belirtilerden
Bi sol kasığım bi değişik onu da ya psikolojik yada ilaçlardan olduğunu düşünüyorum. Nasibi olan ne olursa olsun gelir canım 🙏🏻🤍🍀
Sabah belirti olmuyor öğlenden sonra hafif hafif başlıyor genelde sonra geçiyor yine çok ara sıra olmaya başladı bende de

Gebe kalsanız dahi 5 günlük bir embriyo belirti vermez zaten, hissettikleriniz ilaçların yan etkileri. Dolayısıyla dalgalı olması normal

Canım kullandın ilaçların etkisi bunlar gebelik varsa ki inşallah vardır 🙏🏻 belirtisini göremezsin çok yeni çünkü bunlar tamamen ılacların etkısı bende de vardı

Back
X