Aşılamanın 8. Günü kan negatif

ftmaa4

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2025
12
1
1
26
Merhaba hanımlar buraya yeni geldim 8 yılıdır evliyim mikro çip aşılama yaptım doktorum idrar tahlili istedi dün yaptırdım dayanamadım kan testi verdim beta sıfır çıktı erken verdim farkındayım bugün 9. Gün pozitife döner mi dün den beri çok kötüyüm

Sonradan pozitifte olabilir tabi ki. Ama 8 gün aşılama için çok çok erken 3 kere aşılama olmuş biri olarak söylüyorum 14 gün beklemeniz gerekiyor tutmazsa zaten o aralar regl olunuyor ben 2 aşılamam da test günü gelmeden regl olmuştum bekleyin sakin olun kendinizi üzmeyin stres yapmayın

Tuttu mu acaba

Progestan vermedi mi doktorunuz o regli engelliyor

14 günü bekleyin. Gec dollenme olursa o zamana ancak ogrenirsiniz. Bir tanıdığım geç döllenme ile hamile kalmış ve 14. Gunu beta değeri sanirim 30-50 arasındaydı.
Ona bakarak 8. Günü cok erken olmus oluyor.

Aaa enteresan beni hep engelliyor ne zaman bırakıyorum o zaman regl oluyorım

Ben aşılamanın 12.günü çok silik çizgiyle öğrenmiştm kan 23tü. bence çok erken test yapmışsınz. En erken 11.gün çıkar zaten

Yarın deneyin isterseniz. Bende 11.gün çıkmamıştı 12.gün çıkmıştı testte. Kesin 12-13te öğreniliyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…