Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılamanın 9.günü ( Aşılamayı sayarsak 10) erken gebelik testi
Bugün asilamayla birlikte 10.gunum. catlama ignesinin de 12.günü.Ama asilama gunu sayilmiyor deniliyor.o halde asilamanin 9.gunu, ignemin 11.gunu bugun..erken gebelik testim su sekilde.yorumlarinz nedir?
Bugün asilamayla birlikte 10.gunum. catlama ignesinin de 12.günü.Ama asilama gunu sayilmiyor deniliyor.o halde asilamanin 9.gunu, ignemin 11.gunu bugun..erken gebelik testim su sekilde.yorumlarinz nedir?
Tesekkur ediyorum.Kasik agrilarm var ama igne etkisiyle ve progestan fitil ile oluyor onlar.tutanlarda tutmayanlar da o kasik agrisini mutlaka cekiyo.tutanlarda da sans olmus oluyo hani kasik agirisi belirtisi olmus oluyo.kasik agrimi o yuzden belirti olarak gormek umutlanmak istemiyorum.ama mesela hic düz yani sirt ustu yatamadim kasik agrisindan son 3 gecedir.
Bir de dun gaz vari mesela cok.ona da usutmusumdur dedim.iste umutlanmak istemiyo insan.midem flan sancidi bu yuzden hatta.sıkıştırdı gaz sancisi is yerinde bir de.
Bir de dun gaz vari mesela cok.ona da usutmusumdur dedim.iste umutlanmak istemiyo insan.midem flan sancidi bu yuzden hatta.sıkıştırdı gaz sancisi is yerinde bir de.
Normalde beyaz akinti hamilelik belirtileri arasinda ama bizlerin catlatma ignesiyle yumurtalar uyarıldığı icin beyaz akinti yapabiliyo.o igne fena.kasik agrisi batmasi yapar.hamile kalsan da kalmasan da kasik batmasi bu igne yuzunden mutlaka oluyo.
Normalde beyaz akinti hamilelik belirtileri arasinda ama bizlerin catlatma ignesiyle yumurtalar uyarıldığı icin beyaz akinti yapabiliyo.o igne fena.kasik agrisi batmasi yapar.hamile kalsan da kalmasan da kasik batmasi bu igne yuzunden mutlaka oluyo.
2. Asilamamla su tecrubeyi edindim.kesinlikle o igne butun hamilelik belirtilerini yasatiyo insana kesinlikle hemde..o yuzden tek ögrendigim sey şudur:eger cok cok merak edip idrar testi yapilcaksa 15.gunde yapilmali.kesinlikle once yapilmamali.ve kesinlikle kan testi verilmeli sadece hatta.ya da en net adet gecikmesi..oncesinde idrar testlerim hep pozitif cikti.igne etkisi gectikce ikinci cizgiler git gide azaldi..yani bu da merak edenler icin net bi aciklama olsun..he hamile kalan olursa zten diycek ki kasik batmam oldu beyaz akintim oldu diycek..ama bilmiyorlar ki o igne bize de aynilarini yapiyo ve sonuc negatif..