Aşılamanın 9.günü ( Aşılamayı sayarsak 10) erken gebelik testi

Deryaaa10

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mart 2021
115
30
8
Bugün asilamayla birlikte 10.gunum. catlama ignesinin de 12.günü.Ama asilama gunu sayilmiyor deniliyor.o halde asilamanin 9.gunu, ignemin 11.gunu bugun..erken gebelik testim su sekilde.yorumlarinz nedir?

Resim yukleyemedim.ikinci cizgi silik belli oluyo baya

Bugün asilamayla birlikte 10.gunum. catlama ignesinin de 12.günü.Ama asilama gunu sayilmiyor deniliyor.o halde asilamanin 9.gunu, ignemin 11.gunu bugun..erken gebelik testim su sekilde.yorumlarinz nedir?
İğneden 14 gün sonra test yapın kesin sonuç verecektir erken yapılan testlerde iğnenin etkisiyle pozitif çıkabiliyor

Tesekkur ediyorum.Kasik agrilarm var ama igne etkisiyle ve progestan fitil ile oluyor onlar.tutanlarda tutmayanlar da o kasik agrisini mutlaka cekiyo.tutanlarda da sans olmus oluyo hani kasik agirisi belirtisi olmus oluyo.kasik agrimi o yuzden belirti olarak gormek umutlanmak istemiyorum.ama mesela hic düz yani sirt ustu yatamadim kasik agrisindan son 3 gecedir.

Bir de dun gaz vari mesela cok.ona da usutmusumdur dedim.iste umutlanmak istemiyo insan.midem flan sancidi bu yuzden hatta.sıkıştırdı gaz sancisi is yerinde bir de.

Suan nobetteyim.sabah kan vericem.bugun varla yok arasi bi cizgi cikti ama yok bence.yarin haberdar ederim.

Suan nobetteyim.sabah kan vericem.bugun varla yok arasi bi cizgi cikti ama yok bence.yarin haberdar ederim.
Benim aşılamamın 6 günü iğneyle 7 günü benimde kadık ağrılarım vardı atlattım ama bugun baya bir süt kesipi akıntım oldu galiba tutmadı

Normalde beyaz akinti hamilelik belirtileri arasinda ama bizlerin catlatma ignesiyle yumurtalar uyarıldığı icin beyaz akinti yapabiliyo.o igne fena.kasik agrisi batmasi yapar.hamile kalsan da kalmasan da kasik batmasi bu igne yuzunden mutlaka oluyo.

Sonucunuz ne oldu?

2. Asilamamla su tecrubeyi edindim.kesinlikle o igne butun hamilelik belirtilerini yasatiyo insana kesinlikle hemde..o yuzden tek ögrendigim sey şudur:eger cok cok merak edip idrar testi yapilcaksa 15.gunde yapilmali.kesinlikle once yapilmamali.ve kesinlikle kan testi verilmeli sadece hatta.ya da en net adet gecikmesi..oncesinde idrar testlerim hep pozitif cikti.igne etkisi gectikce ikinci cizgiler git gide azaldi..yani bu da merak edenler icin net bi aciklama olsun..he hamile kalan olursa zten diycek ki kasik batmam oldu beyaz akintim oldu diycek..ama bilmiyorlar ki o igne bize de aynilarini yapiyo ve sonuc negatif..

Adetimi bekliycem ben.15inci gun idrar teatim erken gebelik negatifti.kan da vermedim vaktim olmadi sehir disi yapmam gerekiyodu.zten 3 gune adet gunum geliyo.tabi yinede paldir küldür degil de dikkat ediyorum adete kadr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…