- Konu Sahibi meryemce85
Arkadaslar asilamamin 9.günü kan testim 2.3 cikti sizce yukselir mi ?lutfen yorum yapın lutfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canim. Cok erken yapmissin normalde asilamanin ertesi gununu 1.gun sayacaksin ve 14 hatta 15.gun test yapacaksin. Cumartesi yazmissin bugun carsamba yeniden yaptirdinmi test? Insallah guzel sonuclar alirsinBu arada asilamanin yapildigi gun de sayiliyor mu
Biliyorum beklemesi cok zor ama biraz daha sabret be canim. Bazen idrar testleri yaniltici olabiliyor. Sonradan daha cok uzulme. Bak cogu bitmis azi kalmis ha gayret 1 hafta daha sabret. Haa bu arada benim kan testime 9 gun var benim de icimde kelebekler ucusuyor ama yok diyorum beklicem :)merhaba ben olduğum günü de sayıyorum nedense :) bugün 9.günüm ..idrarda erken gebelik testi aldım onu yapacağım yarın dayanamıcam :)
Zaman durdu sanki gecmek bilmiyor. .Allah hakkımızda hayırlısını versin .kan testi vercek zamanımda yok işten güçten .idrar testine unut baglıyorum ama benim asılama gününden beri kasık agrılarım dinmedi bi hafifte olsa hep bir agrı var kasıklarımda. Oda umudumu kaybettiriyor adet olcam heralde diyorumBiliyorum beklemesi cok zor ama biraz daha sabret be canim. Bazen idrar testleri yaniltici olabiliyor. Sonradan daha cok uzulme. Bak cogu bitmis azi kalmis ha gayret 1 hafta daha sabret. Haa bu arada benim kan testime 9 gun var benim de icimde kelebekler ucusuyor ama yok diyorum beklicem :)
Umudunu yitirme kasik agrilari dollenmeden sonra yumurtanin rahime yerlesme surecinde kaslari germesinden oturu olabiliyormus. Benim de kasiklarimda hafif hafif agrilar oluyor. Hem zaten herkeste belirti olacak diye birsey yok kimileri en ufak bir belirti olmadan da hamile oldugunu ogreniyor. Bu arada Beta hcg hormonu idrarda daha gec belli ediyormus kendini. O nedenle kan tahlili yapin diyorlar.Zaman durdu sanki gecmek bilmiyor. .Allah hakkımızda hayırlısını versin .kan testi vercek zamanımda yok işten güçten .idrar testine unut baglıyorum ama benim asılama gününden beri kasık agrılarım dinmedi bi hafifte olsa hep bir agrı var kasıklarımda. Oda umudumu kaybettiriyor adet olcam heralde diyorum![]()
Forumları okudukça da insanın hevesi kırılıyor.herkes negatif negatif yazıp durmuş .benim eşimde morfoloji sorunu var.sizde sorun neydiUmudunu yitirme kasik agrilari dollenmeden sonra yumurtanin rahime yerlesme surecinde kaslari germesinden oturu olabiliyormus. Benim de kasiklarimda hafif hafif agrilar oluyor. Hem zaten herkeste belirti olacak diye birsey yok kimileri en ufak bir belirti olmadan da hamile oldugunu ogreniyor. Bu arada Beta hcg hormonu idrarda daha gec belli ediyormus kendini. O nedenle kan tahlili yapin diyorlar.
sebebi anlaşılamayan kısırlık diyelim. ben de ve eşimde hiçbir problem yok.Forumları okudukça da insanın hevesi kırılıyor.herkes negatif negatif yazıp durmuş .benim eşimde morfoloji sorunu var.sizde sorun neydi
Canim tekrar yaptirdinmi test? Sonuc nasil? Guzel haberlerini bekliyoruzArkadaslar asilamamin 9.günü kan testim 2.3 cikti sizce yukselir mi ?lutfen yorum yapın lutfen
Canim cok erken yaptirmissin. Asilamadan sonra 15.gun yaptirilmasini oneriyor doktorlar. Ben 17 martta yaptirdim asilamami, 1 nisani bekliyorum test icin. Biliyorum sabirsizlaniyor insan ama obur turlu de yanlis sonuclar cikip demoralize oluyoruz.arkadaşlar merhaba günlerdir ben de dışarıdan okuyorum yazılanları bugün 11 gün oldu kan testi yaptırdım 0.286 çıktı doktorumu aradım çok erken yapmıssın 3 gün sonra tekrar yaptır dedi ben daha yükseleceğini düşünmüyorum doktor da olmayacaksa umutlandırmaz diyorum kafam o kadar cok karıştı ki ne düşüneceğimi bilmiyorum
Cnm yükseldi mi değerinarkadaşlar merhaba günlerdir ben de dışarıdan okuyorum yazılanları bugün 11 gün oldu kan testi yaptırdım 0.286 çıktı doktorumu aradım çok erken yapmıssın 3 gün sonra tekrar yaptır dedi ben daha yükseleceğini düşünmüyorum doktor da olmayacaksa umutlandırmaz diyorum kafam o kadar cok karıştı ki ne düşüneceğimi bilmiyorum