• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AŞILAMANIN 9.GÜNÜ

seda_vrl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2021
15
3
36
32
Kızlar aşılamanın 9. günündeyim çatlatma iğnesinin 11. günündeyim kan tahlili yaptırsam gebelik var mı öğrenebilir miyim ?
24 kasım 11:00 aşılama yaptırdım
5 aralık ise adet dönemim ama çok sabırsızım sizce ne yapmalıyım

Kızlar aşılamanın 9. günündeyim çatlatma iğnesinin 11. günündeyim kan tahlili yaptırsam gebelik var mı öğrenebilir miyim ?
24 kasım 11:00 aşılama yaptırdım
5 aralık ise adet dönemim ama çok sabırsızım sizce ne yapmalıyım
Al benden de okadar bende 24 Kasım saat 2 de aşılama yaptırdım.bugün aşılamamın 9.günü ama hiçbir belirti yok üzgünüm biraz 🥹

Al benden de okadar bende 24 Kasım saat 2 de aşılama yaptırdım.bugün aşılamamın 9.günü ama hiçbir belirti yok üzgünüm biraz 🥹
ilk 5 gün kasıklarımda batma gibi oldu sonra geçti :) ama şimdi hiç bir belirti yok. 2 gün snra ise adet günüm meraktan çatlayacağım artık

ilk 5 gün kasıklarımda batma gibi oldu sonra geçti :) ama şimdi hiç bir belirti yok. 2 gün snra ise adet günüm meraktan çatlayacağım artık
Zaten ilk batmalar hafif ağrılar bende de oldu hep ilaçlar ve çatlatma iğnesinden dolayıymış şimdi hiç
Bişey kalmadı 😔 belirti olmasın ama yinede gebe kalalım AMİN🌸🤲🏻

Ovitrellenin etkisi 8 9 günde geçiyor 11 deyseniz kan verebilirsiniz

Back
X