Aşılamanın 9.gününde şeke gelmesi

tubam46

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2025
205
68
13
35
Merhabalar 13 ekimde aşılama oldum bugün aşılama sonrası 9.günüm bu gün aralıklı olarak sağ kasık ve belimin sağ tarafında başı şeklimde ağrım oldu akşam da az önce lavaboya gittiğimde peçeteye silince çok çok az açık pembe leke gördüm,çok üzgünüm,adete beş gün var böyle bir durum yaşayıp gebe olduğunu öğrenen var mı?

yerleşme kanaması olabilir deniyor o tarihlerde. progestan kullanıyor musunuz?

yerleşme kanaması olabilir deniyor o tarihlerde. progestan kullanıyor musunuz?
Hayır progesteron kullanmadım vermedi doktorum uterus kalınlığı falan çok iyi çok elverişli gebeliğe demişti ama kahverengi lekem az önce de bariz geldi peçeteye aşılamamın 10. Günü ya adet öncesi lekelenme mi bilemedim ama kasık ya da bel ağrım olmadı bugün

lekelenme nasıldı akıntıyla karışık leke gibi mi yoksa adet öncesi sökülmeye yakın gelen eski kahverengi kan gibi mi?

lekelenme nasıldı akıntıyla karışık leke gibi mi yoksa adet öncesi sökülmeye yakın gelen eski kahverengi kan gibi mi?
Az önce kalkatığımda adete döndüğünü gördüm,kahverengiydi şiödi normal kırmızıya dönmüş artık olmadı yine

Az önce kalkatığımda adete döndüğünü gördüm,kahverengiydi şiödi normal kırmızıya dönmüş artık olmadı yine
hayırlı olsun. acaba neden o kadar erken adet oldunuz 4 gün erken olmuş oluyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…