Aşılama aşılamaniz kaç spermle yapildi ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ervanazlim

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2015
5.122
11.797
248
Aşılamaniz kaç spermle yapildi ve Sonucunuz ne oldu lütfen biraz zamanınızı ayırıp yazar misiniz ? Çok ama çok heyecanlı ve endiseliyim

Benim bugün yapıldı asilamam yikama isleminden sonra 50milyonla yapıldı doktorum iyi dedi bakalım martin 7sine kadar beklicem

Benim bugün yapıldı asilamam yikama isleminden sonra 50milyonla yapıldı doktorum iyi dedi bakalım martin 7sine kadar beklicem
ÇOK iyi sayı hayırlısı olsun ama asilamadan 12 gün sonra felan sonuçlar belli oluyor.

50 milyonun % 100 u ileri hareketli miydi ? Benim.esimde sperm hiz dusuklugu var 176 milyon totelde %29 ileri hız ve yavaş hareketli. Doktor iyi dedi sayı ama normal yolla olusmadi gebelik

50 milyonun % 100 u ileri hareketli miydi ? Benim.esimde sperm hiz dusuklugu var 176 milyon totelde %29 ileri hız ve yavaş hareketli. Doktor iyi dedi sayı ama normal yolla olusmadi gebelik
Okadar anlamıyorum ama istersen rapordakileri yazabilirim bide keçi boynuzu kurunu mutlaka dene derim ben en 1ay çok faydası var

Okadar anlamıyorum ama istersen rapordakileri yazabilirim bide keçi boynuzu kurunu mutlaka dene derim ben en 1ay çok faydası var
Kullanıyor eşim bir buçuk ay önce değerleri çok düşüktü takviyeler ile düzeldi biraz

Ben 1ay keçi boynuzu özü yedirdim sabah akşam ac karnına daha sonra keci boynuzu alıp kaynatıp icirdim 1hafta falan yapabildm ama yinede faydası oldu ilk geçen ayki tahlilde 18milyon cikti bugun yıkama işleminden 46milyon çıkmış yıkama.ile 50ye ulasmiz hızlı ileri hareketliliği ise %75 yıkamadan sonra

İnsallah tutar bu ay :) çok bekleme 12-14 gün arası testini yap :)

Valla ben bekleyemem zaten meraktan catlarim sen yaptirdinmi aşılama
Yok ben yarin ignelere basliycam. Salı günü kontrolum var ona göre aşılama için gün verecek doktorum 12-14 gün arası belli olur dedi ama bazı sitelerde 10. Gün kanda çıkan varmis

Yok ben yarin ignelere basliycam. Salı günü kontrolum var ona göre aşılama için gün verecek doktorum 12-14 gün arası belli olur dedi ama bazı sitelerde 10. Gün kanda çıkan varmis
Hayırlısı ile tutar inşallah valla 12.gün diyolar kanda bende anlamadım bakalım bi 10gunu atlatalim da gerisi gelir inş.

Ben dün tahlil yaptırdım 1.20 çıktı yanı negatifmis canım insaallah seninki tutar
Ya çok üzüldüm hayırlısı olsun benim 3. Günüm 25 milyonla yapıldı sperm. Okuduğum kadariyla sayısı pek önemli değil galiba 7 milyonla yapılıp pozitif olanda var

Ya çok üzüldüm hayırlısı olsun benim 3. Günüm 25 milyonla yapıldı sperm. Okuduğum kadariyla sayısı pek önemli değil galiba 7 milyonla yapılıp pozitif olanda var
Bencede sayı çok önemli deil tutunca tutuyo dunde adet oldum hemde erkenden ptesi doktora gidicektim yine bir umut vardı içimde ama adet olunca tabi umut falan kalmadı insallahhhhhh seninki tutar hayırlısıyla ben artık tup bebek düşünüyorum

Ne zaman yaptırmıştı n canım ? Ne kadar spermle
Doktorum 3 ay ara verdi 3 ay beklicez o arada kendiliğinden hamile kalanlar oluyo dedi hemde biraz dinlenmen lazım dedi 3 ay beklicez şimdi herkese hayırlısı ile Rabbim nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…