Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AşılamaAşılaması tutmayan ve şimdi ne yapacağını bilmeyenler :(((
Yumurta takibi aşılama derken 1 seneyi geçtik fakat bundan sonra ne yapmak lazım bilmiorum, aşılamayı tekrarlamak mı, kendi haline bırakmak mı yoksa tüp mü? Benim gibi kafası karışık olan var mı
Yumurta takibi aşılama derken 1 seneyi geçtik fakat bundan sonra ne yapmak lazım bilmiorum, aşılamayı tekrarlamak mı, kendi haline bırakmak mı yoksa tüp mü? Benim gibi kafası karışık olan var mı
hayır canım, doktorumla konuşmadım ama 2 kez aynı hayal kırıklığını yaşamak beni çok sarstı. Ne bir daha olmsuz aşılamaya nede tüp bebek tedavisine psikolojik olarak hazır değilim..Biraz mola verip kendimi toplamam lazım, biliyosun bu işlerde rahat olmakta çok önemli..Ben de biraz kafamı toparlamaya çalışacağım, becerebilirsem tabi..Sonrada tüp bebeğe başlarız heralde, gerçi onun da garantisi yokta Rabbim büyük, bizleride en kısa zamanda sevindirsin inşallah..