Aşılama aşılamaya 2gün kala adet olmak :(

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

maldiv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
146
0
46
Adana
arkadaşlar pazartesi aşılama olacaktı,cumartesi pembe akıntı geldi.sonrada kahverengiye döndü.gittikçe yoğunlaşıyor sanki adet başlangıcı gibi.daha başlamadan bitti umutlarım.benim gibi olan var mı aranızda?20günün üstüne adet oldum :(

belki yumurtan çatlamıştır canım.benimde bu ay sürekli kanamam oldu ama adet deilmiş rahim duvarı incelmemiş

senindemi aşılamadan önce oldu?doktora sorduk çatlatma iğneni vur dedi,aşılama yapılsada kanamayla beraber spremler dışarı atılmaz mı zaten ?offf !!off!

ben dün adet oldum tedavim bugün başladı aşılama bu ay olacak canım adet olana kadar oldu kanama ama CA-125 yüksekti mesela normal sınırlara gelmiş belki o kanamadandır.

bugün aşılama için gittik,lekelenmeler adetten değilmiş ama aşılama yapılması riskli olabilirmiş.o yüzden iptal oldu.zor oldu böyle gelip sonunda hayalkırıklığı yaşamak.hayırlısı olsun.

canım gittik,muayene etti önce.adet olmamışsın dedi,bir anormallikte yok.ama eğer yaparsak risk almış oluruz enfeksiyon ihtimali olabilir dedi.benimki basit lekelenme değilmiş.akıntı şeklinde.bi anlam veremedi doktor.sebebinide bulamayınca tedaviyi iptal etmeyi daha mantıklı gördü

nedir bu sebebi bilinmeyen kanamalar yaaaa neden amaaaaaaaaaaaaaaa:52:

nedenini bilmiyorum ama bi aşılamama mal olduğunu çok iyi biliyorum.1 hafta sürdü yaa cuma bitti ancak :( ama iş işten geçtiii

Back
X