• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yok kalmadım öyle cok kayda değer bir yükseklik yoktu 3. Asilamam yapıldı pazar günü tam değerleri hatirlamamakla birlikte normal de atıyorum 0.5 falan iken 2 3 civari biseydi ihtimal var mi bu dediğiniz icin dedim elbette kac tane hastamin başına geldi demişti ama ben onlardan olmadım maalesef
B Buse Elif
Cok net hatırlamıyorum afaki rakamlar bunlar 1 sene geçti de negatif görünce değerler unutuluyor sanırım

Kızlar aşılama icin ilaç kullanırken adeti uzayan oldumu. Ben tup bebek transfer hazirligindayim dogal siklus reglinin 2. Günü gunde 2 tane letu ve 2. Gününden beri gunde 50 doz gonalf kullaniyorum yarin 9. Günüm olcak ama hala lekelenmelerim devam ediyor. Sizin kaçıncı gun bitti adetiniz.

Siz özelde mi yaptırıyorsunuz
Bu sefer devlette yaptırıyorum şehir hastanesinde önceki 2 tanesi femara ile özel de oldu sonra özelde ki doktor şehir hastanesinde igneli asilama yapıyorlar diye oraya yönlendirdi olmazsa oranın tüp bebek servisi de var burda kac yaparsak onlarda 2 3 kez asilama yapmak isteyecek o yüzden bundan sonra sana da zaman kaybı olmasın orda yaptir dedi

Bu sefer devlette yaptırıyorum şehir hastanesinde önceki 2 tanesi femara ile özel de oldu sonra özelde ki doktor şehir hastanesinde igneli asilama yapıyorlar diye oraya yönlendirdi olmazsa oranın tüp bebek servisi de var burda kac yaparsak onlarda 2 3 kez asilama yapmak isteyecek o yüzden bundan sonra sana da zaman kaybı olmasın orda yaptir dedi
Hangi özel hastanede yaptırdınız? Hangi şehirde siniz

Back
X