İnşallah canım saliseler bile geçmiyor sankiYa nedense ben seni pozitif hissediyorum hadi inşallah kanda da çıkacak![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım saliseler bile geçmiyor sankiYa nedense ben seni pozitif hissediyorum hadi inşallah kanda da çıkacak![]()
Bende sizin güzel sonuclarinizi bekliyorum inşallahÇok haklısın canım, sabırlı olmamız lazım.. buradan haberleşelim güzel sonuçlarınızı bekliyorum![]()
Düşünceniz için çok teşekkürler, sonucum çıkınca paylaşırım elbettestresinizi azaltın demem sizi rahatlatmaz belki ama taşınırken dikkatli olun ağır kaldırmamaya özen gösterin. belli olmaz belki de hamilesinizdir :) yarın kan verince mutlaka sonucunu da bizimle paylaşın, benim sizin adınıza umudum var
Ben iğneden dolayı silik çıktığını düşünüyorum çünkü hiç negatifi görmedim. Ben saat akşamüstü 4 te aşılama oldum ertesi gün sabah saat 6 da birliktelik oldu başka da olmadı o yüzden bilemiyorum bu ihtimal olur muHemşiremiz bize Asilama sonrasında ilaçların etkisinin devam ettiğini ve asilama sonrasında da gun aşırı ilişki olması gerektigini söylemişti şansı arttırmak açısından belki o gün yapılan degil de sonrasında doğal yolla bile olmus olabilir sonuçta ovulasyon süresi bir gun degil 4 5 gün sürüyor. Böyle netlik olması pek mümkün değil ayrıca olsa dahi cok yeni olduğu için silik çıkması da ihtimal kardesimin iki hamileliginde de test negatif çıkmıştısakin ol kendini bu kadar germe
Dua edin lütfen yüksek bir değer çıksın... Ama bu kadar silik çizgiye yüksek çıkmaz biliyorumBende sizin güzel sonuclarinizi bekliyorum inşallah
Sanki silik gölge gibi bir çizgi var amaDayanamadım test yaptım ama hiç bişe çıkmadı negatif resmi yükledim iğne etkisi geçmiş o zaman ama tutmadı sanki olsaydı silikte olsa çıkmaz mıydı
Bu sürece girmişken bencede ara vermek mantıklı gelmiyor. Zaten bu hormonlar bizi mahfediyor hazır vücut tam adapte olmuşken tekrar bırakıp tekrar vücudu yormak bence bize zarar. Testim pozitif çıksa gerisini düşünmem ben :)Benimde olmazsa bende beklemek istemiyorum 2. Asilama yapmak istiyorum direk ama ben sizin icin cok umutlandım açıkçası testiniz pozitif çıksa bile bu sefer de kalp atışı olsun diye beklemeye başlayacaksınız o yüzden sabır gerekiyor maalesef
Canım bebiş varsa bile daha tüplerinde yuvarlanıyordur şimdi çıkması mümkün değil aşılamadan en az 12 gün sonra test yapmalısın. Ama en azından iğnenin etkisi geçmiş bunu öğrenmiş oldun.İğne de 8 gün aşılama da 6 gündeyim ama iğne etkisi geçmiş demek ki negatif çıktı bilmiyorum ki olsaydı bise silik çıkar mıydı 6 günde
Aşılamanın kaçıncı günündesin ?Kızlar benim ağrım hissedilir şekilde arttı niye böyle çok şaşkınım ağrı saplanıp geri çıkıyor gibi. Bir kaç saat durup sonra tekrar geliyor
Bugün 7.günüAşılamanın kaçıncı günündesin ?
İlaç ben de gaz yaptı sizde de olmuş olabilir miBugün 7.günü
Gazım yok bu iğneyi 4.yaptırışım ilk 2 gün gaz oluyor sonra geçiyorİlaç ben de gaz yaptı sizde de olmuş olabilir mi
Daha çok çok erken test içinBugün 7.günü
Aynen ben test yapmıyorum zaten canım adet gecikmesini beklicemDaha çok çok erken test için