• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amin canım inşAllah, Rabb'im kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Aşılamanın 7-10 günleri arasında sağ yada sol kasığın herhangi birinde ara ara giren ve acıtan ağrın olursa ve birkaç gün sonra da adet ağrısı belirtilerin başlarsa o zaman bir umut gebe olabilirsin. Ben önceki gebeliğimde çok net yaşadım bunları ama bu sefer hiç öyle bir belirtim olmadı ve o şekilde anladım zaten negatif olduğunu.
Canım nasıl bir ağrı ? Ben 2 ekimde aşılama oldum kasık ağrısı ilk 2 gün devam etti sonra 2 3 gün hafifledi pek hissetmedim ama yine azda olsa vardı . Sonra ayın 7 sinde başlayan ağrım 8 inde çok şiddetli artarak devam etti yaşantımı etkiledi öyle söyleyeyim eşim yardımcı oldu hep. Sonraki gün hafifledi ama devam etti hala devam ediyor ama hafif hafif. Ama 8 ekimde çok şiddetliydi. Şuan hala hissediyorum ara ara biri iğne batırıp çekiyor gibi kramp tarzı

Amin canım inşAllah, Rabb'im kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Aşılamanın 7-10 günleri arasında sağ yada sol kasığın herhangi birinde ara ara giren ve acıtan ağrın olursa ve birkaç gün sonra da adet ağrısı belirtilerin başlarsa o zaman bir umut gebe olabilirsin. Ben önceki gebeliğimde çok net yaşadım bunları ama bu sefer hiç öyle bir belirtim olmadı ve o şekilde anladım zaten negatif olduğunu.
Belirti yaşamadan da gebe kalan var böyle biraz olumsuz yönlendirme oluyor gibi oluyor

Canım nasıl bir ağrı ? Ben 2 ekimde aşılama oldum kasık ağrısı ilk 2 gün devam etti sonra 2 3 gün hafifledi pek hissetmedim ama yine azda olsa vardı . Sonra ayın 7 sinde başlayan ağrım 8 inde çok şiddetli artarak devam etti yaşantımı etkiledi öyle söyleyeyim eşim yardımcı oldu hep. Sonraki gün hafifledi ama devam etti hala devam ediyor ama hafif hafif. Ama 8 ekimde çok şiddetliydi. Şuan hala hissediyorum ara ara biri iğne batırıp çekiyor gibi kramp tarzı
Canım umut vermek istemiyorum ama olabilir. iğne ağrısı ile bebeğin yerleşme ağrısı çok farklı. Mesela iğnede kasıkların komple alt kısmına ağrı giriyor adet öncesi ağrılara benzer ağrılar oluyor ama yerleşme olurken sadece tek tarafta b*çak s*planması gibi bir ağrı oluyor ve anlık olup geçiyor. Bazen bir gün sürüyor bazen iki gün. Ama anlık olup geçiyor. Bana doktorum her ay yaşadığın tüm belirtileri not al demişti. Bende uygulama indirip günü gününe ve saatlerine kadar yaşadığım her belirtiyi not ediyorum. O ay hiç aklımda yokken gebe kaldım her belirtiyi not aldığım için biliyorum. Bu belirtileri ilk kez yaşadım ve doktoruma da anlattım. Sağ kasığıma yerleşti bebeğim orda dedim. Doktorum ultrasondan bakarken tam benim dediğim yere sağ kasığıma baktı ve evet bebeğim oraya yerleşmişti. İnşAllah senin bebeşin de sıkı sıkı tutunmuştur annesine 🤲 🌸 ❤️

Belirti yaşamadan da gebe kalan var böyle biraz olumsuz yönlendirme oluyor gibi oluyor
Evet muhakkak vardır. Kişinin acı eşiği ile ilgili biraz da. Belirti olmaması bana pek mümkün gibi gelmiyor ama bazı kişiler farketmiyor yada normal karşılayıp adet öncesi belirtilere benzetiyor. Bazıları ise daha belirgin hissediyor. Tamamen kişinin yapısı ile ilgili bir durum bu.

Evet muhakkak vardır. Kişinin acı eşiği ile ilgili biraz da. Belirti olmaması bana pek mümkün gibi gelmiyor ama bazı kişiler farketmiyor yada normal karşılayıp adet öncesi belirtilere benzetiyor. Bazıları ise daha belirgin hissediyor. Tamamen kişinin yapısı ile ilgili bir durum bu.
Arı eşiğiyle hiç alakası yok 2 gebelik geçirdim planlıydı günü gelene kadar noktası virgülüne hepsine çok dikkat ederim bi umutta aramak isterim açıkçası.
Birinde bariz bahsettiğin belirtiler varken birinde sıfır belirtiyle negatif dediğim anda pozitif çizgi gördüm.
Buda sizin tezinizi çürütüyor dolayısıyla ve mümkün olabildiğini gösteriyor.
Bu yüzden insanları bu şekilde olumsuz ve yanlış yönlendirmeniz bana mantıklı gelmiyor

Back
X