• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bir şey sormak istiyorum progestan 200 fitil verdi doktor. Kullandıktan sonra hemen kalkmıyorum. Bazen yapıp uyuyorum uzun süre kalıyor. Ama krem gibi geri geliyor bu normal mi?

Kızlar selam. Bende 1.5 yıldır sebepsiz infertilite nedeniyle gebe kalamıyorum. Bu ay aşılama yaptırıcam. Bugün adetimin ilk günü. İnşallah hayırlısıyla gebelik haberlerini alırız🥲
İnşAllah tatlım kolaylıkla, sağlıkla ve hayrlısıyla kavuşalım bebişlerimize 😍

Kızlar bir şey sormak istiyorum progestan 200 fitil verdi doktor. Kullandıktan sonra hemen kalkmıyorum. Bazen yapıp uyuyorum uzun süre kalıyor. Ama krem gibi geri geliyor bu normal mi?
Normal canım bende kullanıyorum gece yatmadan kullanınca bile sabah kalkınca bir kısmı akmış oluyor.

Kızlar benim bugün ovitrellenin 11. günü ve gebelik testim halen belirgin pozitif. Adet olacakmışım gibi sancılarım ve göğüs şişkinliği + ağrısı var. Ve ateş basıyor. Normalde asla adet öncesi göğüs belirtisi yaşamam. Birde vücudumda sivilcelenme var. Ergenliğimde bile tek sivilcesi olmayan biriydim. Belirti olarak görmek istemiyorum ama bu şekilde gebelik belirtisi oluyor mu ?

Back
X