• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

stres kaynaklı olabilir ama umutsuzluğa düşmeyin sonuçta bu yarışı sadece 1 tane sperm kazanıyor :)
Doktor bizim için yeterli bi miktar dedi rahatladım çok şükür 🌸😍 işlemden de korkuyordum eskiden vajinismus hastasıydım çok şükür oda çok kolay geçti ağrısızdı🌸 Rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin🥰

Selam kızlar, durumlar nasıl ? Nasıl hissediyorsunuz ? Ben aşılamadan iki gün sonra doktor kontrole çağırmıştı gittim Salı günü tekrar gel dedi bugün tekrar gideceğim. Hepinize ilaç verilmiş ama doktorum bana vermedi. Özellikle sordum ama yok vermeyeceğim dedi. Açıkçası beni niye sürekli kontrole çağırıyor bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ bugün ne diyecek diye strese girdim biraz. Belirti olarakta aşılamadan sonra kaşık ağrılarım çok oldu hatta karnımı tutarak hareket ediyordum. 2-3 gün sonra geçti. Dün akşam kasıklarıma ağrı girdi ara ara bıçak saplanır gibi oldu oldu geçti. Bugün hiç bir şey yok :) sizleri merak ettim nasılsınız nasıl hissediyorsunuz diye. Bu arada aşılama 2 ekimde oldu. 4yapyonca 4yapyonca Y ysmn62 Y Yorukkiz ve tüm bağlantılar :))

Selam kızlar, durumlar nasıl ? Nasıl hissediyorsunuz ? Ben aşılamadan iki gün sonra doktor kontrole çağırmıştı gittim Salı günü tekrar gel dedi bugün tekrar gideceğim. Hepinize ilaç verilmiş ama doktorum bana vermedi. Özellikle sordum ama yok vermeyeceğim dedi. Açıkçası beni niye sürekli kontrole çağırıyor bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ bugün ne diyecek diye strese girdim biraz. Belirti olarakta aşılamadan sonra kaşık ağrılarım çok oldu hatta karnımı tutarak hareket ediyordum. 2-3 gün sonra geçti. Dün akşam kasıklarıma ağrı girdi ara ara bıçak saplanır gibi oldu oldu geçti. Bugün hiç bir şey yok :) sizleri merak ettim nasılsınız nasıl hissediyorsunuz diye. Bu arada aşılama 2 ekimde oldu. 4yapyonca 4yapyonca Y ysmn62 Y Yorukkiz ve tüm bağlantılar :))
Aşılamadan sonra bir hafta kadar kasık ağrısı+kasık batması gibi belirtiler bende de çok yoğun vardı sanırım iğnenin içindeki HCG hormonundan. 2 gün öncesine kadar göğüs şişkinliği ve ağrısı ile adet olacakmışım gibi sancım oluyordu ama artık onlar da yok. Benimde bugün ovitrellenin 13, aşılamanın ise 11. günü ve 2 gündür hiçbir belirtim yok. İğnenin etkisi geçince belirti kalmıyor galiba. Rahim kalınlığım çok iyi olmasına rağmen doktorum Progestan fitil verdi. Olası bebek oluşumu sırasında rahme tutunması daha garanti olsun diye.

Aşılamadan sonra bir hafta kadar kasık ağrısı+kasık batması gibi belirtiler bende de çok yoğun vardı sanırım iğnenin içindeki HCG hormonundan. 2 gün öncesine kadar göğüs şişkinliği ve ağrısı ile adet olacakmışım gibi sancım oluyordu ama artık onlar da yok. Benimde bugün ovitrellenin 13, aşılamanın ise 11. günü ve 2 gündür hiçbir belirtim yok. İğnenin etkisi geçince belirti kalmıyor galiba. Rahim kalınlığım çok iyi olmasına rağmen doktorum Progestan fitil verdi. Olası bebek oluşumu sırasında rahme tutunması daha garanti olsun diye.
Yani benim doktor niye vermiyor zaten anlayabilmiş değilim.. ne zaman test yapacaksın? Doktor bana onla ilgilide bir şey demede belki bugün söyler bilmiyorum

Yani benim doktor niye vermiyor zaten anlayabilmiş değilim.. ne zaman test yapacaksın? Doktor bana onla ilgilide bir şey demede belki bugün söyler bilmiyorum
Genelde tüm aşılama yapanlara veriliyor ama tekrar doktoruna sor istersen canım. Bugün tekrar erken gebelik testi yapıcam biraz daha zaman geçsin diye tutuyorum kendimi. Doktorum cuma günü kan testi istedi.

Selamlar kızlar 2 Ekimde aşılama yapıldı bana da.. doktor 12 gün sonra kan testi vermeye gel dedi. Benim de yaş 36 ilk aşılamam. İki yumurtalıkta da yapışık çikolata kisti var. Tüm tahliller temiz. 2 yıllık evlilik hiç korunmadık bebek de olmayınca doktor aşılama önerdi. Beklemek çok zor gerçekten gün sayıyorum. Ayın 11 i gibi evde test yapıcam dayanamıycam çünkü kendimi biliyorum. Bugün aşırı bel ağrısıyla uyandım. Göğüsler şiş. Bu arada daha önce 2 kez de kimyasal gebelik yaşadım. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah🙏

Kızlar ne zaman gidecek bu iğnenin etkisi bugün 13.gün ve halen silik çizgi çıkıyor. Gebelik değildir demi 😴buraya yükleyince fotoğraf kalitesi baya düşüyor ama normalde baya Pembe belirgin gözle görülen bir çizgi çıktı.

Eklentiler

• IMG_20251007_125142_382.webp
    IMG_20251007_125142_382.webp
    57,7 KB · Görüntüleme: 7
Benim sağ tarafıma sürekli ağrı vardı kasığımda ve belimde. Bugün sanki biraz daha azaldı ağrı. Ama fitilden heralde biraz tahriş olma hissi var yürürken batıyo arada. Ama dediğiniz gibi çok yürüyünce ayakta kalınca bana da oluyordu bıçak saplanma hissi.

Selamlar kızlar 2 Ekimde aşılama yapıldı bana da.. doktor 12 gün sonra kan testi vermeye gel dedi. Benim de yaş 36 ilk aşılamam. İki yumurtalıkta da yapışık çikolata kisti var. Tüm tahliller temiz. 2 yıllık evlilik hiç korunmadık bebek de olmayınca doktor aşılama önerdi. Beklemek çok zor gerçekten gün sayıyorum. Ayın 11 i gibi evde test yapıcam dayanamıycam çünkü kendimi biliyorum. Bugün aşırı bel ağrısıyla uyandım. Göğüsler şiş. Bu arada daha önce 2 kez de kimyasal gebelik yaşadım. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah🙏
Ayın 11 i biraz erken olabilir 12 14 gün beklemenizi tavsiye ederim çoğu kişi hatalı sonuç alabiliyor

Kızlar ne zaman gidecek bu iğnenin etkisi bugün 13.gün ve halen silik çizgi çıkıyor. Gebelik değildir demi 😴buraya yükleyince fotoğraf kalitesi baya düşüyor ama normalde baya Pembe belirgin gözle görülen bir çizgi çıktı.
Perşembe sabah son testinizi yapın cuma da kan verirsiniz kesinleşir ama çizginiz görünüyor umarım hamilesinizdir

Belki sürekli kontrol etmesinin sebebi fitil vermemesidir iyi düşünelim ihtiyacınız yoktur belki ☺️

Perşembe sabah son testinizi yapın cuma da kan verirsiniz kesinleşir ama çizginiz görünüyor umarım hamilesinizdir2 günde bir test yapıyorum tamamen silikleştiğini görmedim o yüzden iğnenin etkisi olduğuna eminim inşAllah çizgi hiç silinmez cuma zaten kan testi günüm mecbur beklicem çok teşekkür ederim 🌸

Merhaba benimde aşılamamın 2. Günü … sperm yıkama sonuçlarınız kaçtı kızlar bende bunu merak ediyorum.

Selam kızlar, ben cuma günü aşılama oldum bugün 5.günüm.
1.5 yıla yakındır deniyoruz herhangi bi sorun olmadığını söyledi doktorum eşimde aynı şekilde rahim filmde sağ tüpüm kapalı çıktı ama hamilelik için 1 tek tüp bile yeterli dedi doktor.
Bu zaman a kadar normal denedik olmayınca aşılamaya karar verdik, cuma günü yapıldı.
Cuma günü aşırı gaz sancısı çektim 2.gün kasıklarımdan dolayı yürüyemiyordum.
3 ve 4 gün belirtim yoktu.bugün çok hafif bel ağrım ve karın ağrım var. Doktor duphoston verdi cumartesi günü başlamamı istedi onu içiyorum

Back
X