Hayırlı olsun canım döllenme için bir sperm yetiyor sayı olayını asla kafana takma bu süreçteMerhaba benimde aşılamamın 2. Günü … sperm yıkama sonuçlarınız kaçtı kızlar bende bunu merak ediyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım döllenme için bir sperm yetiyor sayı olayını asla kafana takma bu süreçteMerhaba benimde aşılamamın 2. Günü … sperm yıkama sonuçlarınız kaçtı kızlar bende bunu merak ediyorum.
Benimde kasik ağrılarım var ama normal diye düşünüyorum 2. Günümdeyim henüz. Ama gogus hassasiyeti oncekilere gore bu sefer daha fazla onu da gonol f ten oturudur diye düşünüyorum. size ilaç vermeme sebebi belki herseyiniz olması gerektiğinden daha iyi olduğu içindir. Sorun doktorunuza neyi takip ediyoruz ben böyle stres oluyorum diye benceSelam kızlar, durumlar nasıl ? Nasıl hissediyorsunuz ? Ben aşılamadan iki gün sonra doktor kontrole çağırmıştı gittim Salı günü tekrar gel dedi bugün tekrar gideceğim. Hepinize ilaç verilmiş ama doktorum bana vermedi. Özellikle sordum ama yok vermeyeceğim dedi. Açıkçası beni niye sürekli kontrole çağırıyor bilmiyorumbugün ne diyecek diye strese girdim biraz. Belirti olarakta aşılamadan sonra kaşık ağrılarım çok oldu hatta karnımı tutarak hareket ediyordum. 2-3 gün sonra geçti. Dün akşam kasıklarıma ağrı girdi ara ara bıçak saplanır gibi oldu oldu geçti. Bugün hiç bir şey yok :) sizleri merak ettim nasılsınız nasıl hissediyorsunuz diye. Bu arada aşılama 2 ekimde oldu. @4yapyonca Y ysmn62 Y Yorukkiz ve tüm bağlantılar :))
Ilk iki asilamam da bana da duphaston verdi doktor rahme tutunum kolay olsun desteklesin diye veriyolar bu sefer de progesteran fitil verdilerSelam kızlar, ben cuma günü aşılama oldum bugün 5.günüm.
1.5 yıla yakındır deniyoruz herhangi bi sorun olmadığını söyledi doktorum eşimde aynı şekilde rahim filmde sağ tüpüm kapalı çıktı ama hamilelik için 1 tek tüp bile yeterli dedi doktor.
Bu zaman a kadar normal denedik olmayınca aşılamaya karar verdik, cuma günü yapıldı.
Cuma günü aşırı gaz sancısı çektim 2.gün kasıklarımdan dolayı yürüyemiyordum.
3 ve 4 gün belirtim yoktu.bugün çok hafif bel ağrım ve karın ağrım var. Doktor duphoston verdi cumartesi günü başlamamı istedi onu içiyorum
Sperm yıkama sonucunda ileri hareketlilik gibi farklı farklı sonuçlar var özelde bunların hepsi gözükürken devlette daha yüzeysel bir sonuc vardi bizdeMerhaba benimde aşılamamın 2. Günü … sperm yıkama sonuçlarınız kaçtı kızlar bende bunu merak ediyorum.
Şuan bi belirtim yok peki bu normal miIlk iki asilamam da bana da duphaston verdi doktor rahme tutunum kolay olsun desteklesin diye veriyolar bu sefer de progesteran fitil verdiler
Her vücudun tepkisi farklı olur isleme göre bile hissettiğin şey farklılık gösterir benim bu 3. Asilamam ilk asilamam da muayene sandalyesinden zor kalktım bir kaç gun boyunca cok ağrım oldu ayrıca ilk asilama da hiç ultrason falan bakilmadi asilama yapilirken 2. Asilamam da kendi doktorum şehir dışında olunca baska doktor yapti asilama işlemi öncesinde ultrason bakti doktor sonra işlem sırasında da spermi göndermek icin gene ultrason ile kontrol etti daha ağrısız sızısız oldu bide o dönemde 2 dişimi çektirmek zorunda kaldım baya zordu çekim sonrasi enfeksiyon vs vs. Ama ona ragmen agri vs bisey hissetmedim. Simdi 3. Asilamam da da ultrason yok asilama oldu ama asilama öncesi kasik ağrısı yaşadım hala da yaşıyorum ayrıca göğüs hassasiyeti de var demek istediğim her döngü de vücudum bile farklı farklı tepkiler verdi ve sanki ilk defa asilama olmus gibi hissediyorum o yüzden bence ağrı sızı yoksa mutlu olup dikkat edip 14. Günü beklemek en sagliklisi sanırım yoksa hepimiz stresten olucezŞuan bi belirtim yok peki bu normal mi
Catlatma iğnesi sonrasi 36 saat içinde diyolar kesinlikle 36. Saat demiyorlar asilama sonrasi da 20 dk falan yatiriyolar daha garanti olsun diye ama spermi sonuçta rahmin içinde yumurtalık kanalına yakın bi yere bırakıyorlar ve bir sperm icerde saatlerce sag kalabiliyor siz hemen kalkıp lavaboya gittiniz diye hepsi dışarı çıktı demek değil bu yüzden kendinizi boş yere strese sokmayın bu süreci sakince yaşayınBen de cuma günü aşılama olmuştum
Ara ara ağrılarım oluyor ama çok ciddi etkilemiyor.sadece dün gece Migren atağı geçirdim o beni çok zorladı parol içtim
Onun harici bişey hissetmiyorum
Benim aklımda takılı kalan çatlatma iğnesini 22 saat sonra yapmaları oldu yani hoca ameliyata girecek diye erken yapmak zorunda kaldılar ve bana sıkışık gel dediler aşırı sıkıştığım için 13 dk yattım hemen tuvalete koştum
O yüzden aşılama sürecim hiç içime sinmedi
İnşallah ama şunu unutmamaz lazım ki asilamanin basari oranı düşük olmazsa da bu bizim cok sorunlu olduğumuz icin değildir %10-%25 arasi bir oran başarı şansı. Ilk iki asilamam da her şey yolundaydı ama olmadi doktoruma dedim her şey bu kadar yolundaysa neden olmuyor diye bazen olmayınca olmuyor sebebi yok demiştiEvet haklısınız inşallah hepimizin sonucu pozitif olur hayırlısıyla![]()
Teşekkür ediyorum umarım güzel sonuçlar alırız . Estrofem , vagifem ve progestan kullanıyorum sabah akşam .sizin ilaçlarınız var mı ?Hayırlı olsun canım döllenme için bir sperm yetiyor sayı olayını asla kafana takma bu süreçte![]()
172 milyon yıkama sonrası mı ? Aşılamanı tuttu mu ?Söyle benim eşimin 172 milyon spermden %70 ileri hareketli
İnşallah mutlu haberleri alırız hepimiz bekleyip göreceğiz artık kısmet artıkHer vücudun tepkisi farklı olur isleme göre bile hissettiğin şey farklılık gösterir benim bu 3. Asilamam ilk asilamam da muayene sandalyesinden zor kalktım bir kaç gun boyunca cok ağrım oldu ayrıca ilk asilama da hiç ultrason falan bakilmadi asilama yapilirken 2. Asilamam da kendi doktorum şehir dışında olunca baska doktor yapti asilama işlemi öncesinde ultrason bakti doktor sonra işlem sırasında da spermi göndermek icin gene ultrason ile kontrol etti daha ağrısız sızısız oldu bide o dönemde 2 dişimi çektirmek zorunda kaldım baya zordu çekim sonrasi enfeksiyon vs vs. Ama ona ragmen agri vs bisey hissetmedim. Simdi 3. Asilamam da da ultrason yok asilama oldu ama asilama öncesi kasik ağrısı yaşadım hala da yaşıyorum ayrıca göğüs hassasiyeti de var demek istediğim her döngü de vücudum bile farklı farklı tepkiler verdi ve sanki ilk defa asilama olmus gibi hissediyorum o yüzden bence ağrı sızı yoksa mutlu olup dikkat edip 14. Günü beklemek en sagliklisi sanırım yoksa hepimiz stresten olucez![]()
Normal hali benim eşimde zaten sıkıntı yoktu yani ama bi türlü gebelik oluşmamıştı ben cuma günü yaptım aşılama daha bugğn 5 günümTeşekkür ediyorum umarım güzel sonuçlar alırız . Estrofem , vagifem ve progestan kullanıyorum sabah akşam .sizin ilaçlarınız var mı ?
172 milyon yıkama sonrası mı ? Aşılamanı tuttu mu ?
Ben Progestan fitil kullanıyorum sadeceTeşekkür ediyorum umarım güzel sonuçlar alırız . Estrofem , vagifem ve progestan kullanıyorum sabah akşam .sizin ilaçlarınız var mı ?
Anladım bizde mikroçipli aşılama . Yıkama sonrası 8 milyon sperm %90 canlı .Normal hali benim eşimde zaten sıkıntı yoktu yani ama bi türlü gebelik oluşmamıştı ben cuma günü yaptım aşılama daha bugğn 5 günüm
Normal hali benim eşimde zaten sıkıntı yoktu yani ama bi türlü gebelik oluşmamıştı ben cuma günü yaptım aşılama daha bugğnTeşekkür ediyorum umarım güzel sonuçlar alırız . Estrofem , vagifem ve progestan kullanıyorum sabah akşam .sizin ilaçlarınız var mı ?
ya benim hiç aklıma gelmedi mikrocipli mi değil mi doktorumda bise söylemedi yani bilmiyorum da nasıl oluyor burda duydum mkriçipli aşılamayı aradı ki fark nasıl kiAnladım bizde mikroçipli aşılama . Yıkama sonrası 8 milyon sperm %90 canlı .
Canım beni hiç kontrole çağırmadı aşılama yaptığı gün zaten uzun uzun konuştuk anlattı yapmam gerekenleri duphastona başlattı bebek olursa tutunsun diye onun haricinde zaten aşılama yaptığı gün ultrasonla alttan bakmıştı. Seni sürekli kontrole çağırmasına çok şaşkınım suan bakmasının bir anlamı yokki hatta eğer alttan muayene ediyorsa zararı var çünkü zaten döllenen döllendi. Doktorum bana 7 8 Ekim yerleşme günün o günler çok dikkat et sürekli dinlen yat dedi ama seni hastaneye çağırıp nasıl alttan bakabiliyor neye baktığını da çözemedim. Bence sen duphastona başla. Özele mi gidiyorsun devlete mi ? Bu arada benim bugün beyaz kremsi akıntım çok fazla var iç çamaşırımda baya gördüm ve kasıklarım da ağrı sızlama ve bıçak saplantısı şeklinde ağrım varya. Dua ediyorum inşallah bebeğim tutunuyordur.Hepimizinki inşallah tutunuyordurSelam kızlar, durumlar nasıl ? Nasıl hissediyorsunuz ? Ben aşılamadan iki gün sonra doktor kontrole çağırmıştı gittim Salı günü tekrar gel dedi bugün tekrar gideceğim. Hepinize ilaç verilmiş ama doktorum bana vermedi. Özellikle sordum ama yok vermeyeceğim dedi. Açıkçası beni niye sürekli kontrole çağırıyor bilmiyorumbugün ne diyecek diye strese girdim biraz. Belirti olarakta aşılamadan sonra kaşık ağrılarım çok oldu hatta karnımı tutarak hareket ediyordum. 2-3 gün sonra geçti. Dün akşam kasıklarıma ağrı girdi ara ara bıçak saplanır gibi oldu oldu geçti. Bugün hiç bir şey yok :) sizleri merak ettim nasılsınız nasıl hissediyorsunuz diye. Bu arada aşılama 2 ekimde oldu. @4yapyonca Y ysmn62 Y Yorukkiz ve tüm bağlantılar :))
Bende bundan yaptırdımMikroçipli genelde özel hastane ve kliniklerde oluyor daha pahalı bir yöntem
En iyi spermleri seçiyor başarı oranı bir tık daha yüksek