4. Gun basladi dr catlatma ignesi yapicam dedigi gun de 10. Gun oluyorKac milim olmus yumurtan kuzum . 7 .. Gun cok erken catlatma icin bence çünkü asilamada adetin 2. Gunu baslaniyor 10-12 .gunde asilama yapiliyor.
Evet 10. Oluyor ama neden 2 gun gec başlamış ki . Kac milim olmus4. Gun basladi dr catlatma ignesi yapicam dedigi gun de 10. Gun oluyor
Illa kan sonucu beklicem dedi kuzum milum bilmiyorum sali bakilcak ama hic agrim kasik batmam yokEvet 10. Oluyor ama neden 2 gun gec başlamış ki . Kac milim olmus
Senin kasik agrin oluyor mu yumurta buyurken hissediyomusun yaniEvet 10. Oluyor ama neden 2 gun gec başlamış ki . Kac milim olmus
Kontrollerde bakmasi gerekiyor ama takip etmesi lazim belli bir milime kadar geldigi zaman catlatma ignesi yapilir .ben 2 kere asilama oldum ikisinde de iki uc gunde bir kontorllere gidiyordum .Illa kan sonucu beklicem dedi kuzum milum bilmiyorum sali bakilcak ama hic agrim kasik batmam yok
Kasik agrisi olurdu hafif hafif tatli sancilar seklindeSenin kasik agrin oluyor mu yumurta buyurken hissediyomusun yani
Saoi gidocez iste ama ümidim yokKontrollerde bakmasi gerekiyor ama takip etmesi lazim belli bir milime kadar geldigi zaman catlatma ignesi yapilir .ben 2 kere asilama oldum ikisinde de iki uc gunde bir kontorllere gidiyordum .
Iste bence hic yok o yuzden umudum yok cok direncli ciktiKasik agrisi olurdu hafif hafif tatli sancilar seklinde
Umitsiz olma kuzumSaoi gidocez iste ama ümidim yok
Sizde sorun neydiIste bence hic yok o yuzden umudum yok cok direncli cikti
Pcos talim direncli pcossSizde sorun neydi
Senin durum ne asilama yapıldı miUmitsiz olma kuzumhersey gönlünce olsun insallah yumurtan gozukurm herkesin vucudu farkli tepkime gosterdigi icin belki de gelismistir de haberin yoktur
Direncli derken nasil yaniPcos talim direncli pcoss
Bnim durumun yumurta rezervim az 2 asilama,yapildi tutmadi bor kac ay bitkisel devam etmeye karar verdimSenin durum ne asilama yapıldı mi
Haplarda max doza kadar ciktik ama hic yumurta gelismedi en son temmuz ayinda yunurta oluştuDirencli derken nasil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?