- 12 Eylül 2020
- 268
- 92
- 28
- 36
- Konu Sahibi Minmin2626
-
5,5 mm yumurta kalitesi için çok kötü. 16 mm den sonra döllenmeye hazır deniliyor genelde 19 20 mm olunca çatlatma iğnesi vuruyorlar. SEnin yumurtalar dirençli çıkmış bu ay. Önümüzdeki ay tekrar denersiniz olmazsaMerhaba 7 yaşında 1 kızım var doğal yolla gebe kaldım fakat 17 aydır çocuk istememize rağmen olmadı 1 yıldan sonra dr a gittim ve pcos dendi ama normal düzeyde çıkıyor testler ve geçen hafta yumurta büyütme iğnesi verdiler 5 tane fostimon 75 vurundum bgn kontrole gittim dr hemşireye 5.5 mm kaliteli sıvı dedi ama fakülte hastanesi hiç bir bilgi vermiyorlar sadece bgn yumurtalar daha gelişmemiş denip 5 iğne daha verdiler arkadaşlar bu kaliteli sıvı ne demek bilen var mı birde benim gibi olup ilk aşılama da hamile kalan var mı allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Canım ondan sonra 7 tane daha iğne vurundum kaliteli sıvı dediği yumurtaymış sanırım.sonumda 2 tane bir 20 bir 18 mm oluştu aşılama oldum 5.gunum beklemedeyim5,5 mm yumurta kalitesi için çok kötü. 16 mm den sonra döllenmeye hazır deniliyor genelde 19 20 mm olunca çatlatma iğnesi vuruyorlar. SEnin yumurtalar dirençli çıkmış bu ay. Önümüzdeki ay tekrar denersiniz olmazsa
Hadi hayırlısı o zaman canım maslalah diyelim inslalah tutar bende yaoitrcm bu ay tutmazsaCanım ondan sonra 7 tane daha iğne vurundum kaliteli sıvı dediği yumurtaymış sanırım.sonumda 2 tane bir 20 bir 18 mm oluştu aşılama oldum 5.gunum beklemedeyim
Ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz pko var mıydıCanım ondan sonra 7 tane daha iğne vurundum kaliteli sıvı dediği yumurtaymış sanırım.sonumda 2 tane bir 20 bir 18 mm oluştu aşılama oldum 5.gunum beklemedeyim
Aşılamada spermleri içeri yumurtayı caylatip öyle veriyorlar dimi ne kadara yaptırdın sen aşılamayıCanım ondan sonra 7 tane daha iğne vurundum kaliteli sıvı dediği yumurtaymış sanırım.sonumda 2 tane bir 20 bir 18 mm oluştu aşılama oldum 5.gunum beklemedeyim
Evet cnm benim 1 yasayan çocuğum var ilaçlarımı devlet karşılamadı 12 tane iğne artı 1 catlatma iğnesi 1250 tl tıp fakültesinde yaptırdım 150+235 te işlemler tuttuAşılamada spermleri içeri yumurtayı caylatip öyle veriyorlar dimi ne kadara yaptırdın sen aşılamayı
Evet pcos var eşimde problem yok 1 de yasayan normal yolla olan kızım var 27 kasımda öğreneceğimNe zaman test yapmayı düşünüyorsunuz pko var mıydı
Çocuk olduğu için devlet karşılamıyor bu tedav,leri bende istanbul ZEynep kamil hastanesine gittim karşılamaz dedi. Millet rapor çıkartıyor ilaçlar için gidip özelde yaptırıyor misler gibi. 150+235 ne işlemi peki? birde nerede yaptırdın uygun geldi bana yine ben benim doktora sordum özel kliniği var onun 3000 TL dedi herşey içindeEvet cnm benim 1 yasayan çocuğum var ilaçlarımı devlet karşılamadı 12 tane iğne artı 1 catlatma iğnesi 1250 tl tıp fakültesinde yaptırdım 150+235 te işlemler tuttu
Canım eskisehirdeyim tıp fakültesine gidiyorum inan herşeye bakılıyor 150 dr öğretim üyesi ona 235 te aşılama ve yıkama işlemine 1500 e maloldu diyebiliriz devlet bakmadığı haldeÇocuk olduğu için devlet karşılamıyor bu tedav,leri bende istanbul ZEynep kamil hastanesine gittim karşılamaz dedi. Millet rapor çıkartıyor ilaçlar için gidip özelde yaptırıyor misler gibi. 150+235 ne işlemi peki? birde nerede yaptırdın uygun geldi bana yine ben benim doktora sordum özel kliniği var onun 3000 TL dedi herşey içinde
hımmm ya İstanbul piyasası hep pahalı. Elimin kuzeni Antalyada özel bir hastande kadın doğumcu 1300 TLdedi bana. Burada benim dr sordum özel klinik açtı kendisine 3000 Tl dedi. FArka bakar mısın. şimdi başka bri doktor buldum kendime ona gidecğim ve fiyata alacağım önümüzdeki ay bakalım ne diyeceklerCanım eskisehirdeyim tıp fakültesine gidiyorum inan herşeye bakılıyor 150 dr öğretim üyesi ona 235 te aşılama ve yıkama işlemine 1500 e maloldu diyebiliriz devlet bakmadığı halde
COk fazla belkide sen yumurtan gelişmesi için fazla ilaç bile kullanmayacaksın benim gelişmedi 12 iğneyle zor büyüdü masrafım ondan arttı cnm özel değil de fakülte infertilite bölümüne gitsen bir de çünkü ilkte tutma şansı da düşük sankihımmm ya İstanbul piyasası hep pahalı. Elimin kuzeni Antalyada özel bir hastande kadın doğumcu 1300 TLdedi bana. Burada benim dr sordum özel klinik açtı kendisine 3000 Tl dedi. FArka bakar mısın. şimdi başka bri doktor buldum kendime ona gidecğim ve fiyata alacağım önümüzdeki ay bakalım ne diyecekler
O kadar vaktim yok venim canım gitmgel çalışıyorum oralarda bekle et uğraşamamC
COk fazla belkide sen yumurtan gelişmesi için fazla ilaç bile kullanmayacaksın benim gelişmedi 12 iğneyle zor büyüdü masrafım ondan arttı cnm özel değil de fakülte infertilite bölümüne gitsen bir de çünkü ilkte tutma şansı da düşük sanki
Bende çalışıyorum ama ilk kızımda da çok hastalık geçirdim ondan önce de 24 hafta eklampsiden gebeliğin sonlandığı için eğer tutarsa direkt daha önceden olduğu gibi perinatoloji ye (riskli gebelik bolumu) gönderilmek için burayı tercih ettimO kadar vaktim yok venim canım gitmgel çalışıyorum oralarda bekle et uğraşamam
anladım canım. İnşallah riskli bir gebelik geçirmezsin bu sefer. eklampsi ne bilmiyorum ben ilk kez duydum.Bende çalışıyorum ama ilk kızımda da çok hastalık geçirdim ondan önce de 24 hafta eklampsiden gebeliğin sonlandığı için eğer tutarsa direkt daha önceden olduğu gibi perinatoloji ye (riskli gebelik bolumu) gönderilmek için burayı tercih ettim
54 kg hamile kaldım 6. Ayda 92 kg oldum vücutta protein kaçağı başlıyor normalde gebeliğin son 1 haftasında olsa çocuk alınıyor kolayca atlatiliyor ama bende erken başladı hipertansiyon oldu en son çocuk kordondan ayrıldı beni zehirledi 4 gün komada kaldım malesef 740 gr oğlumu da kaybettim ardından kızımda hemen genetik testi yaptılar çünkü tıp fak sevkedilmistim kanda pıhtı cıktı kan verince muhallebi gibi donuyordu kan sulandirici igne kullandim 9 ay 45 gun yaninda asprin kizimda 35 haftalik dgdu ama cok sukur yasadianladım canım. İnşallah riskli bir gebelik geçirmezsin bu sefer. eklampsi ne bilmiyorum ben ilk kez duydum.
Umarim hepimize tekrar yaşatır rabbim ve üzüntüsüz sağlıklı atlatır hayırlı sağlıklı evlatlarımız oluranladım canım. İnşallah riskli bir gebelik geçirmezsin bu sefer. eklampsi ne bilmiyorum ben ilk kez duydum.
Amin inşallahUmarim hepimize tekrar yaşatır rabbim ve üzüntüsüz sağlıklı atlatır hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur
AAAA çok zooorrr. Allah sabrını versin canım yaaa.... 740 gr bebek her şeyi oluşmuştur onun54 kg hamile kaldım 6. Ayda 92 kg oldum vücutta protein kaçağı başlıyor normalde gebeliğin son 1 haftasında olsa çocuk alınıyor kolayca atlatiliyor ama bende erken başladı hipertansiyon oldu en son çocuk kordondan ayrıldı beni zehirledi 4 gün komada kaldım malesef 740 gr oğlumu da kaybettim ardından kızımda hemen genetik testi yaptılar çünkü tıp fak sevkedilmistim kanda pıhtı cıktı kan verince muhallebi gibi donuyordu kan sulandirici igne kullandim 9 ay 45 gun yaninda asprin kizimda 35 haftalik dgdu ama cok sukur yasadi
Çocuk kordondan ayrıldığı için birden bire acayip heryer kan oldu o gün de tıp fak yeni yatişımı yapmışlardı özel de gitmediğimiz prof kalmadı kendi dr um en son tıp a sevketmisti gecesine olan oldu cnm çocuk benim 30 a çıkan tansiyonlarımdan en son dayanamamış kordondan ayrılınca nerede normal olacak hemen sezeryan aldılar bir uyandım ağlayarak girdim ameliyathanede ybakimda uyandığımda hala ağlıyordum o kadar zor o kadar doğan kızımın sevincini yaşayamadım cnm ben öbürüne üzülmekten hemşireler öleceğim sanmış kimileri nöbeti teslim etmişler öldüm sanmış 2. Çocuk için de hep tansiyon kont yatardım gören hemşireler boynuma sarılırdı sen yasiyormusun diye asla Rabbim düşmanıma bile yaratmasın tarifi çok zorAAAA çok zooorrr. Allah sabrını versin canım yaaa.... 740 gr bebek her şeyi oluşmuştur onun.... Normal doğumla mı aldılar peki oğlunu öyle yapıyorlar ileri gebelikleri sonlandırmak için. Pıhtılaşmada sık düşükler oluyor en azından o zaman bir şüphe edip genetik taramaya giriyor insanlar sende direk böyle bir sıkntı yapmış. Allah tekrarını yaşatmasın inşallah. Benim de bir kaybım var ama 8 haftalıktı tabi benimki kürtaj olmak zorunda kaldım bende. ama araştırdım hemen genetk testlerimizi yaptırdık devlette. Ben de çok hafif bir pıhtılşama var dedi dr. Ama düşüğüne bu sebep olmuştur diyemeyiz dedi. Hamile kalırsan dr hap veecektir dedi. Ama ben şimdiden kullanmayı düşünüyorum. Coraspirin 100 mg.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?