Aşılama Aşılamayla cocuk sahibi olanlar ise yariyor mu

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Poncikbayan16

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2019
54
19
8
24
Merhada ben 2 yildir evliyim cocuk sahibi olmak istiyoruz hic korunmadik ama olmuyo pkos hastasiyim ama bunun hamilelige bir engel olmadogini soyledi doktorum 2 ay once klomen ve catlatma iynesi kullandim gebelik olusmadi asilamada şansim daha yuksek midir ? Yardimci olur musunuz

Merhaba tatlim. Hormonlariniz dengedeyse bir kaç ay daha kendiniz deneyin derim. Catlatma ignesi oldukdan 2 gun sonra da ultrasonda baktirin çatlamismi diye. Eger igneden sonra baktirmadiysaniz. Bitkisel olarak pko.ya iyi geldiyi bilinen hayit otu kullana bilirsiniz. Kendinizi strese salmayin, kiloluysaniz kilo verin, şekeri hayatinjzdan çikarin bol bol yürüyüş yapin. Her yumurta hucresiyle sperm birlesmesi hamilelikle sonuclanacak diye birsey yok. Zaman alan işler. Sabirla tedavinize devam edin derim. Eşinjzde de sorun yoksa ve sizde yumurta çatliyorsa 2, 3 ay daha denemeye deger. Benim görüşüm böyle canim

Ben de benzer durumdayım canım 1,5 yıldır istiyoruz olmuyor. 3 kere klomen ve çatlatma ile denedik yine tutmadı. Ben de aşılama düşünüyorum artık ama şans da çok az diyorlar napacağımı bilemiyorum

Yumurtanin catlayip catlamadigini bilmiyorum doktor iyneden sonra cagarmadi tekrar esimde bi problem yok aceba doktorumu mu değiştirsem bakmasimi gerekiyodu igneden sonra

Ben de benzer durumdayım canım 1,5 yıldır istiyoruz olmuyor. 3 kere klomen ve çatlatma ile denedik yine tutmadı. Ben de aşılama düşünüyorum artık ama şans da çok az diyorlar napacağımı bilemiyorum
Allah yardimcımız olsun gerçekten zor bir durum insan dusünmeden edemiyor heleki cok istiyorsa

Bende nisan ayında iğne olmustum aynı doktor çağırmadı sonrası için ama tabi ben regl oldum .. ikinci kullanımım ve aşılamaya geçmeyi düşünüyorum bunun öncesinde hacamat yaptırmayı istiyorum bakalım ..
her yolu dener olduk

Hacamat iyi mi geliyormus bitkisel urunleri duymustum hayit sogan kurü falan ama hacamatı duymadim hic

Hacamat iyi mi geliyormus bitkisel urunleri duymustum hayit sogan kurü falan ama hacamatı duymadim hic
Ben onların hepsini denedim neredeyse suan bile soğan suyu elimde hacamat iyi geliyomus kasığa ve bele yapılıyor ben zaten yaptırcaktım exra dan çocuk içinde iyi diyorlar baya araştırdım

Ben onların hepsini denedim neredeyse suan bile soğan suyu elimde hacamat iyi geliyomus kasığa ve bele yapılıyor ben zaten yaptırcaktım exra dan çocuk içinde iyi diyorlar baya araştırdım
Ay hadi insallah bi ise yarar allah yardimcimiz olsun bende yaptirayim bagri bu aralar ne duysam yapar oldum bi umut

Ben cok kez gittim doktora ama hep yasimdan dolayi tedavi uygulamadilar en son ozele gittim 3 ay once basladim tedaviye 2 ay gelme dedi zaten kendiliginden olur belki diye bu ay yine gitmeyi dusunuyorum bu arada yasim 20
Tatlim yaşin çok az. Ergenlikden gençliye yeni geçit yaşlari bu yaşlar. Etrafinda hemen çocuğun olsun diyenlere aldirma. Gençliyini yaşa kendjni gelişdir. Çocuk oldukdan sonra ömrünün sonuna kadar buyuk bir sorumluluğun altina giriyorsun ama yaşin sorumluluk taşiyacak yaş degilki canim. Kendiniz deneyin. Çocuk için sıkıştıran varmi etrafinizda?

Aşılamanın oranı %15-20. İki kere yaptırdık. Çok güzel yumurtalarım oluşmasına rağmen tutmadı. Tüp bebek sonuç verdi. Keşke aşılama ile zaman kaybetmeseydim

Öyle sıkıştıran yok esimde aksine asla sıkistirmaz ustelemezler ama ben kendim istiyorum evlilikte bi sure gecince insan bi ses bi nefes ariyo o sorumlulugu elbette dusundum tasiya bilirmiyim diye

Öyle sıkıştıran yok esimde aksine asla sıkistirmaz ustelemezler ama ben kendim istiyorum evlilikte bi sure gecince insan bi ses bi nefes ariyo o sorumlulugu elbette dusundum tasiya bilirmiyim diye
Canim çok haklisin. Ben de 1 senelik evliyim.yaşim 27. Bir sene sonra artik çocuk sesi duymak istiyor insan. Ama bir kadin olarak kadi larin yalnizca çocuk dusunmelerinden ziyade meslek edinmelerini, kendilerini geliştirmelerini çok istiyorum o yuzden bu seneleri firsat bilin dedim. Tabiki annelik duygusunu tatmayi herkes arzular. InsaAllah tez vakitte nasib olur canim. Ama.dogal yollari deneyin bence. InsaAllah olacakdir

Amin insallah allah kimsenin kucagini bos birakmasin bir yandanda soyle dusunuyorum eger bir sorun veya problem varsa bunu erken yasta tespit edilmesi ona gore ilerlemek daha iyidir bunun icinde biraz acele ediyorum tedavidir vs isler icin

Amin insallah allah kimsenin kucagini bos birakmasin bir yandanda soyle dusunuyorum eger bir sorun veya problem varsa bunu erken yasta tespit edilmesi ona gore ilerlemek daha iyidir bunun icinde biraz acele ediyorum tedavidir vs isler icin
Hayir tedavi için tabiki geç degil. Tedavini ol. Allah hatirli zamanda kismet edecekdir. Sabretmek ve dua etmek bize duşen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…